Ζωή Λάσκαρη: Η εξομολόγηση του Φαίδωνα Γεωργίτση για το χαστούκι στην ταινία “Οι θαλασσιές οι χάντρες”! | Sugklonistiko
24

Ζωή Λάσκαρη: Η εξομολόγηση του Φαίδωνα Γεωργίτση για το χαστούκι στην ταινία “Οι θαλασσιές οι χάντρες”!

Smiley face
«Όσο για την περιβόητη σκηνή με το χαστούκι, γυρίστηκε μόνο μία φορά. Μία και καλή. Είχα εντολή από τον Δαλιανίδη…». Ο Φαίδων Γεωργίτσης μίλησε στο περιοδικό Down Town, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία “Οι Θαλασσιές οι χάντρες” ...

«Όσο για την περιβόητη σκηνή με το χαστούκι, γυρίστηκε μόνο μία φορά. Μία και καλή. Είχα εντολή από τον Δαλιανίδη…».

Ο Φαίδων Γεωργίτσης μίλησε στο περιοδικό Down Town, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία “Οι Θαλασσιές οι χάντρες” και μίλησε μεταξύ άλλων για το χαστούκι στην Ζωή Λάσκαρη.

«Το μουστάκι που είδατε στην ταινία ήταν ψεύτικο. Δεν έχω αφήσει ποτέ στη ζωή μου μουστάκι. Όσο για την περιβόητη σκηνή με το χαστούκι, γυρίστηκε μόνο μία φορά. Μία και καλή. Είχα εντολή από τον Δαλιανίδη το χαστούκι να είναι αληθινό. Η Ζωή δεν το γνώριζε αυτό. Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα της σκηνής και της έσκασα το χαστούκι, ξαφνιάστηκε. Τα έχασε. Αυτό ακριβώς το ξάφνιασμα ήθελε να αποτυπώσει ο Δαλιανίδης. Πριν προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στη μέση εκείνος: “Εγώ του είπα να σουτ δώσει αυτό το χαστούκι, σταμάτα. Συγχαρητήρια. Ήσουν εξαιρετική, καταπληκτική”. Τα άκουσε η Ζωή αυτά και όλα καλά», εξομολογήθηκε ο Φαίδων Γεωργίτσης.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×