Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι τα ζώδια που δεν τους αρέσει και τόσο το… κρεβάτι! | Sugklonistiko
6

Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι τα ζώδια που δεν τους αρέσει και τόσο το… κρεβάτι!

Smiley face
Ποια είναι; Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που δεν θεωρούν το σεξ ως πρώτη προτεραιότητα σε μια σχέση. Τους αρέσει η πράξη σαν πράξη αλλά ποτέ δεν θα αποφασίσουν για τη συνέχεια μιας σχέσης σκεπτόμενοι τον παράγοντα σεξ. Παρθένοι Οι Παρθένοι δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ για το τι κάνεις στο κρεβάτι σ...

Ποια είναι;

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που δεν θεωρούν το σεξ ως πρώτη προτεραιότητα σε μια σχέση. Τους αρέσει η πράξη σαν πράξη αλλά ποτέ δεν θα αποφασίσουν για τη συνέχεια μιας σχέσης σκεπτόμενοι τον παράγοντα σεξ.

Παρθένοι
Οι Παρθένοι δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ για το τι κάνεις στο κρεβάτι σου και ούτε θα σε ρωτήσουν ποτέ. To σεξ είναι προσωπική τους υπόθεση και αν το κάνουν και το απολαμβάνουν θα το κρατήσουν μόνο για τον εαυτό τους. Αν έχεις σχέση με έναν Παρθένο μην μπεις καν στον κόπο να ξεκινήσεις συζήτηση για το σεξ.

Ζυγοί
Οι ζυγοί αγαπάνε το σεξ αλλά δεν είναι πιστοί δούλοι του. Στο μυαλό τους ένας γάμος δεν χαλάει ποτέ λόγω σεξουαλικής ανεπάρκειας, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν εκείνοι. Αν δεν νιώσουν συναισθηματικά δεμένοι με κάποιο άτομο τότε δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το κομμάτι του σεξ.

Τοξότες
Οι τοξότες βλέπουν το σεξ σαν παιχνίδι του μυαλού και όχι σαν μια πράξη. Πιστεύουν στο βαθύτερο «δέσιμο» που έρχεται ανάμεσα στο ζευγάρι με το σεξ και θεωρούν αποτυχημένους» όσους πιστεύουν πως την ευτυχία σε μια σχέση τη φέρνει το σεξ.

Πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε περισσότερα

×