Βουτσάς – Κατσαβού: Οι ατάκες όταν είδαν τον γιο τους γυμνό! | Sugklonistiko
22

Βουτσάς – Κατσαβού: Οι ατάκες όταν είδαν τον γιο τους γυμνό!

Smiley face
Για όλα όσα άλλαξε στη ζωή τους ο ερχομός του μικρού Φοίβου, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού. «Όταν γέννησε η Αλίκη και μου το φέρανε γυμνό, μου είπαν: «Κύριε Βουτσά, ο γιος σας, σας μοιάζει…», «Ναι, μου μοιάζει στο πουλί», του απάντησα. Τώρα τον βλέπω...

Για όλα όσα άλλαξε στη ζωή τους ο ερχομός του μικρού Φοίβου, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού.

«Όταν γέννησε η Αλίκη και μου το φέρανε γυμνό, μου είπαν: «Κύριε Βουτσά, ο γιος σας, σας μοιάζει…», «Ναι, μου μοιάζει στο πουλί», του απάντησα. Τώρα τον βλέπω όταν είναι γυμνός, πιάνει το «πουλάκι» του και του λέω: «Μπράβο σου, αυτό είναι το εργαλείο σου», λέει με χιούμορ ο Κώστας Βουτσάς στο περιοδικό Λοιπόν και η Αλίκη συμπληρώνει: «Του λέει ακόμα: «Άντε να μεγαλώνεις να σου μάθω όλα τα κόλπα». Τον πήγαμε και στο γήπεδο, μπορεί να μην είναι χτισμένο ακόμα, αλλά τα βάπτισμα του πυρός το πήρε στην ΑΕΚ, στον αγιασμό, στη Νέα Φιλαδέλφεια», λέει και ο ηθοποιός συμπληρώνει: «Με τον πατέρα μου πάγαινα στο γήπεδο. Μετά πήγαμε στη Θεσσαλονίκη γιατί πήρε μια δουλειά, ήταν εργοδηγός, μας έπιασε ο πόλεμος εκεί, κι εκεί μεγάλωσα και είμαι θεσσαλονικιοί, δεν νιώθω Αθηναίος».

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×