Βόμβα! Αποχώρηση της τελευταίας στιγμής από τον Alpha | Sugklonistiko
3

Βόμβα! Αποχώρηση της τελευταίας στιγμής από τον Alpha

Smiley face
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης του γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου από το κανάλι του Alpha. Ήταν γνωστόν πως η εκπομπή που παρουσίαζε λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης δεν θα συνέχιζε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όμως ο παρουσιαστής συζητούσε με το κανάλι για μια νέα εκπομπή ...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης του γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου από το κανάλι του Alpha. Ήταν γνωστόν πως η εκπομπή που παρουσίαζε λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης δεν θα συνέχιζε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όμως ο παρουσιαστής συζητούσε με το κανάλι για μια νέα εκπομπή με στοιχεία ντοκιμαντέρ, κάτι που εν τέλει δεν ευδοκίμησε και έτσι ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους. Ο λόγος για τον παρουσιαστή του Alpha Κύπρου, Παναγιώτη Δημόπουλο ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Κάθε μέρα, άλλη μέρα» μαζί με την Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, ωστόσο θα παρουσιάζει δελτία ειδήσεων, και θα βρίσκεται στην αίθουσα σύνταξης αλλά και στο ενημερωτικό πόρταλ του Alpha.

1

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×