Βασάλος: «Τα κορίτσια είχαν τρομάξει πολύ και είχαν βάλει τα κλάματα όταν…» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
2

Βασάλος: «Τα κορίτσια είχαν τρομάξει πολύ και είχαν βάλει τα κλάματα όταν…»

Smiley face
Τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά του. Ντρεπόταν κάθε φορά που πλησίαζε η κάμερα και κανείς δεν ήταν σε θέση να τον ψυχολογήσει στην κάλπη. Πώς ένα κλειστό και ντροπαλό παιδί δήλωσε συμμετοχή σε τηλεοπτικό παιχνίδι; «Το είδα ως πρόκληση. Προτού σ...

Τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά του. Ντρεπόταν κάθε φορά που πλησίαζε η κάμερα και κανείς δεν ήταν σε θέση να τον ψυχολογήσει στην κάλπη. Πώς ένα κλειστό και ντροπαλό παιδί δήλωσε συμμετοχή σε τηλεοπτικό παιχνίδι;

«Το είδα ως πρόκληση. Προτού συμμετάσχω στο παιχνίδι, έβλεπα κάμερα και έτρεχα μακριά. Τελικά δεν ήταν η εσωστρέφειά μου αυτή που με δυσκόλεψε περισσότερο αλλά η πείνα. Δεν την πάλευα. Εχω μάθει να καταναλώνω ημερησίως 4000 θερμίδες. Φτάσαμε στο νησί και μας έδωσαν ένα κιλό ρύζι και ένα κιλό πατάτες.

Αυτό για μένα ισοδυναμεί με μια μπουκιά! Εγώ πίστευα, όπως και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ότι από την παραγωγή όλο και κάτι θα μας έδιναν να φάμε. Τίποτα όμως. Αυτά που βλέπατε στην τηλεόραση, αυτά τρώγαμε. Το σώμα μου σοκαρίστηκε. Επειδή είμαι και υποτασικός και υπογλυκαιμικός λιποθύμησα δυο φορές.

Τη δεύτερη φορά λιποθύμησα με σπασμούς. Τα κορίτσια είχαν τρομάξει πάρα πολύ. Είχαν βάλει τα κλάματα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

πηγη:gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×