Τρόφιμοι φυλακών έριξαν καυτό νερό στους όρχεις παιδόφιλου που βίασε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι | Sugklonistiko

Τρόφιμοι φυλακών έριξαν καυτό νερό στους όρχεις παιδόφιλου που βίασε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι

Smiley face
Άνδρας, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι βίασε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι έξι ετών πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, δέχθηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Πρέστον έξω από τη Μελβούρνη. Τρόφιμοι των φυλακών περιέλουσαν με καυτό νερό τους όρχ...

Άνδρας, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι βίασε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι έξι ετών πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, δέχθηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Πρέστον έξω από τη Μελβούρνη. Τρόφιμοι των φυλακών περιέλουσαν με καυτό νερό τους όρχεις του 74χρονου παιδόφιλου.

Το έγκλημα σε βάρος του κοριτσιού διαπράχθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο, ο 74χρονος Γκρέγκορι Κιθ Ντέιβις συνδέθηκε με το φόνο και το βιασμό του παιδιού μόλις το περασμένο έτος.

Πριν από 30 και πλέον χρόνια ένα κοριτσάκι βγήκε από το σπίτι του για να αγοράσει ζάχαρη από το μαγαζί της γειτονιάς. Δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του. Η σορός της μικρής βρέθηκε δίπλα σε μια υδρορροή. Ο 74χρονος συνελήφθη πέρυσι χάρη σε μια πληροφορία που τον συνέδεσε με την υπόθεση.

Ο συλληφθείς δεν αρνήθηκε να δώσει δείγμα γενετικού υλικού (DNA). Η εξέταση του DNA απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Ντέιβις είχε βιάσει το 6χρονο κορίτσι.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×