Τουρίστας ήρωας σταμάτησε λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού στην Αυστρία | Sugklonistiko

Τουρίστας ήρωας σταμάτησε λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού στην Αυστρία

Smiley face
Μια τραγωδία στις Αυστριακές Άλπεις κατάφερε να αποτρέψει ένας Γάλλος τουρίστας ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο ήρωας της ημέρας! Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε κατευθυνόταν στο γκρεμό αφού ο οδηγός… πέθανε στο τιμόνι, ωστόσο εκείνος κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποτρέψε την τραγωδία! Στο λεωφορεί...

Μια τραγωδία στις Αυστριακές Άλπεις κατάφερε να αποτρέψει ένας Γάλλος τουρίστας ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο ήρωας της ημέρας! Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε κατευθυνόταν στο γκρεμό αφού ο οδηγός… πέθανε στο τιμόνι, ωστόσο εκείνος κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποτρέψε την τραγωδία!

Στο λεωφορείο που είχε προορισμό τις Τυρολέζικες Άλπεις, επέβαιναν 21 επιβάτες, όταν ο 76χρονος οδηγός του κατέρρευσε. Ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν στο γκρεμό, ο Γάλλος επιβάτης κατάφερε να πατήσει φρένο, με το αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει σε κιγκλίδωμα στο πλάι του δρόμου και να σταματήσει. Τέσσερα άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το BBC, ο 65χρονος Γάλλος, καθόταν κοντά στον οδηγό, όταν εκείνος άρχισε να μη αισθάνεται καλά. Στη συνέχεια, πήδηξε από το κάθισμά του καθώς το όχημα χτυπούσε στα ξύλινα προστατευτικά στο πλάι του δρόμου, και πάτησε το φρένο, αποτρέποντας την πτώση του λεωφορείου από ύψος 100 μέτρων.

«Ήμασταν πολύ κοντά στην καταστροφή» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για εξαιρετική τύχη το γεγονός ότι ο επιβάτης επέδειξε τέτοια αντανακλαστικά.

Πηγή tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα

×