Του ξέφυγε: Η ατάκα του cameraman του Survival μόλις είδε τα 4 καuτά κορίτσια στη θάλασσα που μας έκανε να “κλάψουμε” | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
12

Του ξέφυγε: Η ατάκα του cameraman του Survival μόλις είδε τα 4 καuτά κορίτσια στη θάλασσα που μας έκανε να “κλάψουμε”

Smiley face
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν είσαι σίγουρος ότι δεν σε ακούει κανείς λες και μια κουβέντα παραπάνω και τότε συμβαίνει το κακό. Όλο το σύμπαν του Κοέλιο συνωμοτεί για να γίνει η στραβή και να σε ακούσει αυτός που δεν πρέπει. Κάπως έτσι την έπαθε και ο συμπαθής cameraman του Survival...

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν είσαι σίγουρος ότι δεν σε ακούει κανείς λες και μια κουβέντα παραπάνω και τότε συμβαίνει το κακό.

Όλο το σύμπαν του Κοέλιο συνωμοτεί για να γίνει η στραβή και να σε ακούσει αυτός που δεν πρέπει. Κάπως έτσι την έπαθε και ο συμπαθής cameraman του Survival.

Ελάτε λίγο στη θέση του. Τον έχει φάει η ορθοστασία όλη μέρα να τραβάει πλάνα στην Κουρούτα και ξαφνικά ο «ήλιος» βγαίνει. Βλέπει μπροστά του τέσσερα κορίτσια, δροσερά και όμορφα, σαν τα κρύα τα νερά της Κουρούτας να κάνουν μπάνιο.

Με πρώτη και καλύτερη την Μαρία Ματσούκα. Τι να κάνει ο άνθρωπος, να μην σχολιάσει; Πάνω στον ενθουσιασμό του λοιπόν είπε μια ατάκα η οποία πέρασε στον αέρα και δεν κόπηκε στο μοντάζ!

Ποια ήταν αυτή; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Πηγη:menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×