Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αποδεικνύουν ότι στην αγάπη το μέγεθος δεν μετράει | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αποδεικνύουν ότι στην αγάπη το μέγεθος δεν μετράει

Smiley face
Αυτό το υπέροχο ζευγάρι τελικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα που είχε η σχέση τους, και έχουν κατακτήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ ως το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο! Το ζευγάρι από τη Βραζιλία, ο Paulo Gabriel da Silva Barros και η Katyucia Lie Hoshino είναι ακριβώς όπως οπο...

Αυτό το υπέροχο ζευγάρι τελικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα που είχε η σχέση τους, και έχουν κατακτήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ ως το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο!

Το ζευγάρι από τη Βραζιλία, ο Paulo Gabriel da Silva Barros και η Katyucia Lie Hoshino είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο ζευγάρι, αλλά με μία «μικρή» διαφορά: σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, βάσει του ύψους τους, είναι το πιο κοντό παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο !

Ο Paulo είναι γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο, ενώ η Katyucia έχει ένα δικό της σαλόνι ομορφιάς. Μετά τη γνωριμία τους σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισαν να κάνουν online chatting και ο Paulo, ερωτεύτηκε την Katyucia κεραυνοβόλα.

«Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα», είπε.

Αλλά για την Katyucia, αυτή η αγάπη δεν ήταν τόσο άμεση.

«Την πρώτη φορά που άρχισα να μιλάω με τον Paulo μου φάνηκε ενοχλητικός.» δήλωσε η Katyucia. Στη συνέχεια, δήλωσε ότι τον έκανε μπλοκ για να μη μπορεί να της στέλνει μηνύματα…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αλλά, ο Paulo δεν το είδε έτσι, λέγοντας: «Σκέφτηκε πως τη φλέρταρα, αλλά εγώ ήμουν στην ουσία χαλαρός. Σύμφωνα με την ίδια, ήμουν ένας βαρετός άντρας.»

Αν και η σχέση τους ξεκίνησε στραβά, φαίνεται ότι εξελίχθηκε καλύτερα και με περισσότερο ρομαντισμό.

Η σχέση τους πήρε νέα τροπή μετά από 18 μήνες, όταν η Katyucia ξαφνικά αποφάσισε να τον ξεμπλοκάρει.

«Όταν με έβαλε ξανά στις επαφές, της έστειλα αμέσως μήνυμα. Τότε αρχίσαμε να μιλάμε ξανά, αυτή τη φορά πιο ήρεμα,» δήλωσε ο Paulo.

Τότε, ο Paulo ταξίδεψε πάνω από 300 χλμ για να συναντήσει την Katyucia. Όταν την είδε, ένιωσε μαγεμένος από την ομορφιά της. Αλλά και η Katyucia ένιωσε κάτι μέσα της όταν τον αντίκρισε για πρώτη φορά.

Πέντε ημέρες αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν.

Σήμερα είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Το μόνο πράγμα που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα άλλα ζευγάρια είναι το μέγεθός τους. Έχουν ύψος λιγότερο από 1 μέτρο ο καθένας τους, και έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το πιο κοντό παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο!

«Ελπίζουμε ότι το ρεκόρ μας θα ενθαρρύνει τον κόσμο να κοιτάξει πέρα ​​από τη διαφορετικότητα του άλλου και να κατανοήσει πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα,» είπαν σε μια δήλωσή τους.

Φυσικά, όπως όλες οι άλλες σχέσεις, έτσι και η δική τους έχει σκαμπανεβάσματά της.

«Παλεύουμε όπως κάθε ζευγάρι. Ένα ζευγάρι που δεν αγωνίζεται δεν είναι κανονικό ζευγάρι,» δήλωσε η Katyucia.

Αλλά στο τέλος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

«Οι σκέψεις μας ταιριάζουν, οι ιδέες μας ταιριάζουν, τα συναισθήματά μας ταιριάζουν, και αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό,» είπε η Katyucia.

Είναι και οι δύο καλύτεροι άνθρωποι όταν έχουν ο ένας τον άλλον, και αυτό δείχνει την αξία της σχέσης τους.

«Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα.Ο Paulo μου έχει μάθει τόσα πολλά,» δήλωσε η Katyucia.

Ο Paulo μοιράστηκε ένα παρόμοιο συναίσθημα: «Με στηρίζει σε όλα, αυτή είναι η μικρή μου πολεμίστρια.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×