Το περσινό καλοκαίρι όλοι την κορόιδευαν για το σώμα της. Σήμερα ζυγίζει 136 κιλά λιγότερα και οι άντρες την παρακαλάνε γονατιστοί | Sugklonistiko

Το περσινό καλοκαίρι όλοι την κορόιδευαν για το σώμα της. Σήμερα ζυγίζει 136 κιλά λιγότερα και οι άντρες την παρακαλάνε γονατιστοί

Smiley face
Το 2012, η Jacqueline Adan ζύγιζε 226 κιλά. Παρ’όλο που είχε προβλήματα με το βάρος της από την παιδική της ηλικία, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να αρχίσει να παλεύει πραγματικά. Μέσα από την διατροφή και την άσκηση, έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 136 κιλά! Μπράβο! Ωστόσο, το ταξίδι της δεν έχει...

Το 2012, η Jacqueline Adan ζύγιζε 226 κιλά. Παρ’όλο που είχε προβλήματα με το βάρος της από την παιδική της ηλικία, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να αρχίσει να παλεύει πραγματικά.

Μέσα από την διατροφή και την άσκηση, έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 136 κιλά! Μπράβο! Ωστόσο, το ταξίδι της δεν έχει ολοκληρωθεί.

Παρ’όλο που έφτασε στον στόχο της, η Jacqueline υποφέρει από πόνους και δυσφορία εξαιτίας των τεράστιων ποσοτήτων περιττού δέρματος που έχουν μείνει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το 2016, άρχισε μια σειρά εγχειρήσεων αφαίρεσης δέρματος. Οι εγχειρήσεις και η ανάρρωση είναι μια αργή διαδικασία. Έχει κάνει ανόρθωση στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματος, στην πλάτη και στα χέρια.

Έτσι, όταν πήγε διακοπές με την οικογένεια της φέτος το καλοκαίρι, η Jacqueline ήταν ενθουσιασμένη αλλά και αγχωμένη που θα φορούσε μαγιό μετά από πολύ καιρό.

Παρ’όλο που ήξερε πόσο μακριά είχε φτάσει, δεν εξεπλάγη όταν άκουσε τον κόσμο να σχολιάζει, μόλις έβγαλε τα ρούχα της. Αποφάσισε να μην τους δείξει την ντροπή της.

«Τι έκανα; Πήρα μια βαθιά ανάσα, χαμογέλασα και μπήκα μέσα στην πισίνα. Αυτή ήταν πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Είχα αλλάξει.

Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι ή αν προσπαθούν να σε ρίξουν. Αυτό που μετρά είναι πώς αντιδράς εσύ. Πώς νιώθεις για τον εαυτό σου. Είναι δύσκολο να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι.»

«Ελπίζω να αγαπάς τον εαυτό σου. Αγάπα το σώμα σου. Ελπίζω να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου και να χαμογελάς!»

Μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία της με μαγιό και σύντομα συγκέντρωσε σχεδόν 30.000 likes.

Πηγή : fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×