Το μήνυμα της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο [βίντεο] | Sugklonistiko
voulgari-anthi-708

Το μήνυμα της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο [βίντεο]

Smiley face
Η Ανθή Βούλγαρη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με έναν μικρό καλοήθη όγκο στο ...

Η Ανθή Βούλγαρη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο στα τέλη Σεπτέμβρη.

Η Ανθή Βούλγαρη δεν χάνει στιγμή την αισιοδοξία της και λίγο πριν την επέμβαση, συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της. Η ίδια το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε ένα στο Instagram, από το γυμναστήριο, το οποίο και συνόδευσε με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα η Ανθή Βούλγαρη έγραψε: «Αφού πρέπει να παίξεις .. παίξε με τους δικούς σου κανόνες! Life is like a playground ..just jump and play like a child #positivevibes#positiveenergy #thinkpositive#live_love_laugh#trainforhealth#nevergiveup».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×