Το Mega ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο σιωπής! [vid] | Sugklonistiko
47

Το Mega ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο σιωπής! [vid]

Smiley face
“Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα”! – Συγκλονιστική στιγμή! Το Mega δίνει ενημερωτικό παρών, μετά από ένα χρόνο σιωπής. Στις 9:13 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017, το ειδικό σήμα για την έκτακτη εκπομπή ακούστηκε από τις τηλεοράσεις. Οι δημοσιογράφοι ...

“Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα”! – Συγκλονιστική στιγμή!

Το Mega δίνει ενημερωτικό παρών, μετά από ένα χρόνο σιωπής. Στις 9:13 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017, το ειδικό σήμα για την έκτακτη εκπομπή ακούστηκε από τις τηλεοράσεις. Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Mega έβγαλαν στον αέρα την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Στο στούντιο ήταν η Λίνα Δρούγκα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Λίνα Δρούγκα.

Εικόνα και ήχο θα μεταδώσει από τη ΔΕΘ και αύριο το μεσημέρι το Μega, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού. Στο στούντιο θα βρίσκεται ο Αντώνης Φουρλής. Το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που παρακολουθούμε ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από το άλλοτε μεγάλο κανάλι. Είναι φανερό ότι η απόφαση έχει σχέση με την προχθεσινή συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων πήραν αισιόδοξα μηνύματα.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×