Το γατάκι από έναν άστεγο θέλουν να πάρουν κάποιοι φιλόζωοι στο Κολωνάκι | Sugklonistiko

Το γατάκι από έναν άστεγο θέλουν να πάρουν κάποιοι φιλόζωοι στο Κολωνάκι

Smiley face
Όλη τους την ευαισθησία απέναντι στα ζώα και όλη τους την καχυποψία και αδιαφορία απέναντι στους ανθρώπους φαίνεται να εξάντλησε η ακραία πτέρυγα του φιλοζωικού facebook του Κολωνακίου με αφορμή μια δημοσίευση στην οποία παρουσιάζεται –σκληρές εικόνες- ένα γατάκι να κοιμάται δίπλα σε ένα άστεγο. Πε...

Όλη τους την ευαισθησία απέναντι στα ζώα και όλη τους την καχυποψία και αδιαφορία απέναντι στους ανθρώπους φαίνεται να εξάντλησε η ακραία πτέρυγα του φιλοζωικού facebook του Κολωνακίου με αφορμή μια δημοσίευση στην οποία παρουσιάζεται –σκληρές εικόνες- ένα γατάκι να κοιμάται δίπλα σε ένα άστεγο.

Περνώντας, λοιπόν, από την Πλατεία Κολωνακίου και αντικρίζοντας στο πεζοδρόμιο έναν άστεγο και ένα γατάκι να κοιμούνται, κάποιος φαίνεται ότι έκανε καταγγελία για να σωθεί το γατάκι (για τον άστεγο ούτε λόγος) επειδή φαινόταν να νυστάζει σε ύποπτο, κατά τον καταγγέλλων, βαθμό.

Διαβάζουμε ενδεικτικά:

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πιθανόν -σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες- ο χρήστης να δίνει κάτι στο γατάκι, ώστε να είναι σε κατάσταση ελαφριάς νάρκωσης για να μην είναι σε θέση να διαφύγει από κοντά του, όσο αυτός είναι σε κατάσταση…νιρβάνα. (…) Το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί υπεύθυνη φιλοξενία για το μικρό ή ακόμα καλύτερα υιοθεσία. Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να βάλει στην ζωή του έναν μικρό κοκκινούλη γατούλη;

Ο άστεγος προφανώς γίνεται by default ο τύπος που θα ναρκώσει το γατάκι (λες και θα έδινε κανείς την πολύτιμη δόση του σε κάποιο ζώο συντροφιάς), ενώ η καταγγελία καταλήγει σε μια κραυγή αγωνίας ώστε να βρεθεί ένα μέρος φιλοξενίας. Για το γατάκι. Όπως αναφέρεται σε ένα άλλο post στο οποίο σχολιάζεται η επιλεκτική ευαισθησία ορισμένων φιλόζωων: «Να βρεθεί υπεύθυνη φιλοξενία για το μικρό». Προκλητικό. Και στην φωτογραφία να υπάρχει άστεγος. (και να θες να του πάρεις και το γατάκι). Απάνθρωπο.»

Εντωμεταξύ, απ’ τα σχόλια στις κοινοποιήσεις της αρχικής «καταγγελίας» υπάρχουν μαρτυρίες που γνωρίζουν για το περιστατικό και παρουσιάζουν, προφανώς, μια εντελώς διαφορετική πλευρά:

Πηγή : luben.tv

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×