Το comeback της Ελένης Μενεγάκη στο Τwitter: «Επιστρέφω στην παρέα μας και σας έχω και νέα…» | Sugklonistiko
43

Το comeback της Ελένης Μενεγάκη στο Τwitter: «Επιστρέφω στην παρέα μας και σας έχω και νέα…»

Smiley face
Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities της χώρας και στα social media. Η κορυφαία παρουσιάστρια στον ψυχαγωγικό τομέα σε βάθος χρόνου, φροντίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με το κοινό, που της δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Η παρουσιάστρια του Alpha για πολλά χρόνια ...

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities της χώρας και στα social media. Η κορυφαία παρουσιάστρια στον ψυχαγωγικό τομέα σε βάθος χρόνου, φροντίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με το κοινό, που της δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο.

Η παρουσιάστρια του Alpha για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσε το Twitter με μεγάλη θέρμη και μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας μοιραζόταν νέα, διαγωνισμούς της εκπομπής, αλλά και προσωπικές της φωτογραφίες.

Στις αρχές του 2016 όμως, η Ελένη αποφάσισε να ενεργοποιήσει και πάλι το λογαριασμό που είχε ανοίξει, αλλά δεν χρησιμοποιούσε, στο Instagram. Έκτοτε τα… «τιτιβίσματά» της είχαν μειωθεί στο ελάχιστο και μάλιστα το τελευταίο διάστημα το Twitter της είχε ως επί το πλείστον αναρτήσεις από το Instagram ή Retweets.

Πριν λίγες ώρες η Ελένη έκανε comeback στο Twitter αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια… ανακοίνωση από την ίδια! «Καλημέρααααα! Μου έλειψε η επαφή μας εδώ! Επιστρέφω λοιπόν στην παρέα μας και σας έχω και νέα…», έγραψε μετά από καιρό.

Δείτε την ανάρτησή της.

02

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×