Της υποσχέθηκε ότι θα την βγάλει έξω το βράδυ, αλλά τον πήρε ο ύπνος. Η εκδίκησή της είναι απλά θεϊκή! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Της υποσχέθηκε ότι θα την βγάλει έξω το βράδυ, αλλά τον πήρε ο ύπνος. Η εκδίκησή της είναι απλά θεϊκή!

Smiley face
Μια κοπέλα ενοχλήθηκε από τον φίλο της, όταν εκείνος αποκοιμήθηκε έπειτα από μια βραδιά με τους φίλους για ποτό. Η κοπέλα πήρε την εκδίκησή της κάνοντάς του πλήρες μακιγιάζ και μανικιούρ, ενώ εκείνος κοιμόταν. Η 23χρονη Natalie Weaver από το Castleford της Μεγάλης Βρετανίας, ανυπομονούσε να βγει για...

Μια κοπέλα ενοχλήθηκε από τον φίλο της, όταν εκείνος αποκοιμήθηκε έπειτα από μια βραδιά με τους φίλους για ποτό. Η κοπέλα πήρε την εκδίκησή της κάνοντάς του πλήρες μακιγιάζ και μανικιούρ, ενώ εκείνος κοιμόταν.

Η 23χρονη Natalie Weaver από το Castleford της Μεγάλης Βρετανίας, ανυπομονούσε να βγει για ποτό με τον σύντροφό της, τον 26χρονο Stephen Hall το βράδυ του Σαββάτου, αλλά τα σχέδια της καταστράφηκαν όταν εκείνος επέστρεψε στις 6 τα ξημερώματα, έπειτα από μια βραδιά με τη παρέα του.

Η Weaver αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της και ήθελε να του κάνει μια κούρα ομορφιάς.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

O Hall κοιμόταν βαθιά και δεν καταλάβαινε όση ώρα διαρκούσε η μεταμόρφωσή του.

Ο άντρας που εργάζεται ως υδραυλικός, ξύπνησε όταν τυχαία ξύθηκε με τα μακριά του νύχια και αρχικά ένιωθε μπερδεμένος με την εμφάνισή του. Ωστόσο, αργότερα παραδέχτηκε ότι «γινόταν ωραία γυναίκα».

Ωστόσο, η κοπέλα τώρα κοιμάται υπό τον φόβο ότι ο φίλος της θα της κάνει και εκείνος φάρσα ως αντίποινα και αρνείται να πάει για ύπνο πριν από εκείνον.

Η ίδια δήλωσε: «Πάντα του έλεγα ότι θα του πήγαινε να είναι γυναίκα. Έτσι σκέφτηκα να τον βάψω και να δω πως θα έμοιαζε.»

«Όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη αρχικά σοκαρίστηκε και ρωτούσε τι συνέβη. Προσπάθησα να τον πείσω ότι γύρισε σπίτι έτσι.»

Ο Hall ανέφερε: «Ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Ήμουν σοκαρισμένος, δεν είχα θυμώσει. Γέλασα με αυτό κιόλας. Ένιωσα παράξενα όταν ξύθηκα με τα νύχια. Ένιωσα πολύ μπερδεμένος. Δεν ήξερα αν ονειρεύομαι. Τότε με έπιασε πανικός ότι έπρεπε να πάω στη δουλειά με τα νύχια και άρχισα να τα βγάζω. Ήταν πολύ επώδυνο. Αλλά νομίζω ότι γινόμουν ωραία γυναίκα.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×