Τι διαψεύδει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με τον ΣΚΑΙ και το Survivor; | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
5

Τι διαψεύδει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με τον ΣΚΑΙ και το Survivor;

Smiley face
Τι είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης; Στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία διέψευσε τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον διπλό “μισθό” που έπαιρνε από Acun Medya και ΣΚΑΙ. Ευρυδίκη, τι κάνεις αυτή την περίοδο; Που δουλεύεις; Τ...

Τι είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης;

Στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία διέψευσε τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον διπλό “μισθό” που έπαιρνε από Acun Medya και ΣΚΑΙ.

Ευρυδίκη, τι κάνεις αυτή την περίοδο; Που δουλεύεις;

Τώρα δεν δουλεύω. Είμαστε σε συζητήσεις για το τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Όχι μόνο με τον ΣΚΑΙ, αλλά γενικότερα. Θέλω να κάνω κάτι που να ταιριάζει στην Ευρυδίκη. Κάτι αθλητικό, extreme, λίγο πιο βιωματικό.

Παραιτήθηκες από τη δουλειά σου για να πας στο Survivor;

Στην ουσία έλυσα το συμβόλαιό μου, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι όταν θα γυρνούσα πίσω δεν θα ήμουν ξανά στο κανάλι. Είμαι παιδί του ΣΚΑΙ εδώ και 12 χρόνια.

Άρα, διπλό μισθό σίγουρα δεν έπαιρνες όπως γράφτηκε.

Σωστά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Θεωρείς ότι σου έκανε καλό;

Ναι, ξεκάθαρα. Με έμαθε να εκτιμώ πολλά πράγματα. Θα ξαναπήγαινα, αύριο κιόλας. Το Survivor ήταν σχολείο και μου έδειξε πώς να ζω καλά και με τα λίγα, χωρίς υπερβολές.

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×