Θεσσαλονικιός άφησε το πιο επικό σημείωμα σε οδηγό που πάρκαρε συνεχώς έξω από το σπίτι του | Sugklonistiko
20

Θεσσαλονικιός άφησε το πιο επικό σημείωμα σε οδηγό που πάρκαρε συνεχώς έξω από το σπίτι του

Smiley face
Συνέβη στη Ζαχαρία Παπαντωνίου, στο Ντεπό της Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βλέπει επί χρόνια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να παρκάρει έξω από την πόρτα του αλλά όσο περνά ο καιρός το αυτοκίνητο κοντεύει να εισχωρήσει στο σπίτι. Έτσι έβαλε το σημείωμα που βλέπετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου,...

Συνέβη στη Ζαχαρία Παπαντωνίου, στο Ντεπό της Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βλέπει επί χρόνια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να παρκάρει έξω από την πόρτα του αλλά όσο περνά ο καιρός το αυτοκίνητο κοντεύει να εισχωρήσει στο σπίτι.

Έτσι έβαλε το σημείωμα που βλέπετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, μπας και συγκινηθεί ο ιδιοκτήτης του και ελευθερώσει την είσοδο.

18

Αντί για αυτό ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βρήκε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον απείλησε να του βγάλει τα άντερα από έξω αν συνεχίσει να διαμαρτύρεται.

Γιατί νόμος είναι το δίκιο του νταή. Σε μια πόλη που κάθε μέρα ολισθαίνει στην παραβατικότητα…

Ο έρμος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν άντεξε τις απειλές. Προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και αύριο Τετάρτη θα προβεί σε μήνυση στην εισαγγελία για απειλή κατά της ζωής και εξύβριση.

Πηγή: .diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×