Τελευταίες στιγμές σε βίντεο του καταβεβλημένο Χιου Χέφνερ να περπατά με «πι» | Sugklonistiko

Τελευταίες στιγμές σε βίντεο του καταβεβλημένο Χιου Χέφνερ να περπατά με «πι»

Smiley face
H Daily Mail δημοσίευσε ένα βίντεο του Χιου Χέφνερ που δεν θυμίζει σε τίποτα τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του Playboy, που έφυγε σε ηλικία 91 ετών. Στο βίντεο φαίνεται ο ηλικιωμένος να περπατά καταβεβλημένος, με τη βοήθεια ενός «πι» και ενός φροντιστή μετά το τέλος μιας κινηματογραφικής βραδιάς με κα...

H Daily Mail δημοσίευσε ένα βίντεο του Χιου Χέφνερ που δεν θυμίζει σε τίποτα τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του Playboy, που έφυγε σε ηλικία 91 ετών. Στο βίντεο φαίνεται ο ηλικιωμένος να περπατά καταβεβλημένος, με τη βοήθεια ενός «πι» και ενός φροντιστή μετά το τέλος μιας κινηματογραφικής βραδιάς με καλεσμένους στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Δείτε το βίντεο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χέφνερ υπέφερε  τα τελευταία δύο χρόνια από μια μόλυνση στην πλάτη του, ήταν τις περισσότερες μέρες κλινήρης και δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Τα παιδιά του δείπνησαν σε ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια στη μνήμη του Χιέφνερ, ενώ φαίνεται ότι σε αυτό το δείπνο δεν είχε προσκληθεί η 31χρονη γυναίκα του πατέρα του Playboy, Crystal Harris.

πηγη:[dailymail] [nbst]

 

Διαβάστε περισσότερα

×