Τα αντρικά κουρέματα στο Ιράκ έχουν πιάσει άλλο επίπεδο. | Sugklonistiko

Τα αντρικά κουρέματα στο Ιράκ έχουν πιάσει άλλο επίπεδο.

Smiley face
Πολλοί άνδρες δεν είναι αντίθετοι στο να αλλάξουν το κούρεμα τους και να αποκτήσουν ένα νέο λουκ που θα τους ανανεώσει και θα τους προσφέρει θετικά σχόλια. Τα κομμωτήρια αντρών στο Ιράκ είναι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση πάνω στην περιποίηση αντρών, με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού και ένα κοφτερού ξυρα...

Πολλοί άνδρες δεν είναι αντίθετοι στο να αλλάξουν το κούρεμα τους και να αποκτήσουν ένα νέο λουκ που θα τους ανανεώσει και θα τους προσφέρει θετικά σχόλια.

Τα κομμωτήρια αντρών στο Ιράκ είναι σε πολύ προχωρημένη κατάσταση πάνω στην περιποίηση αντρών, με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού και ένα κοφτερού ξυραφιού δημιουργούν πάνω στα μαλλιά των πελατών τους πραγματικά έργα τέχνης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα δούμε μερικές δουλείες του Ιρακινού κομμωτήριο Barbers of Iraq.

Τακτοποιημένα περιποιημένο μούσια, ασυνήθιστα κουρέματα, καθαρές γραμμές. Μερικά από τα αποτελέσματα της εργασίας του συγκεκριμένου κομμωτή από το Ιράκ που θα δούμε είναι λίγο παρατραβηγμένα για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά σε γενικές γραμμές, οι άνδρες φαίνονται κομψοί και πολύ προσεγμένοι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

×