Σύζυγος απεικονίζει με τον πιο γλυκό τρόπο τη ζωή με τη γυναίκα και τα παιδιά του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σύζυγος απεικονίζει με τον πιο γλυκό τρόπο τη ζωή με τη γυναίκα και τα παιδιά του

Smiley face
Εδώ και μια δεκαετία, ο καλλιτέχνης Pascal Campion αποτυπώνει τη ζωή του με τη σύζυγό του Katrina σε σκίτσα γεμάτα τρυφερότητα και αγάπη. PASCAL CAMPION ART Ο Γαλλοαμερικανός καλλιτέχνης ζει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στην Καλιφόρνια, η καθημερινότητα με τους οποίους του προσφέρει πολλή έμ...

Εδώ και μια δεκαετία, ο καλλιτέχνης Pascal Campion αποτυπώνει τη ζωή του με τη σύζυγό του Katrina σε σκίτσα γεμάτα τρυφερότητα και αγάπη.

PASCAL CAMPION ART

Ο Γαλλοαμερικανός καλλιτέχνης ζει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στην Καλιφόρνια, η καθημερινότητα με τους οποίους του προσφέρει πολλή έμπνευση για τα επόμενα σκίτσα του. Μάλιστα, η πλειοψηφία τους βασίζεται σε πραγματικές εμπειρίες της οικογένειας. Ο Campion, που είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο επερχόμενο σόου του Netflix «Green Eggs and Ham», δήλωσε στην αμερικανική Huffington ότι «οι μικρές στιγμές είναι εξίσου σημαντικές για ένα σκίτσο με τις πιο μεγάλες».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

PASCAL CAMPION ART

Στα social media έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό, ενώ πολλοί από τους fans του θαυμάζουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το φως για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να προκαλέσει μια αίσθηση ζεστασιάς και αγάπης.

PASCAL CAMPION ART

Όσον αφορά στο στυλ εικονογράφησης που τον χαρακτηρίζει, ο Campion δήλωσε πως είναι «αυθόρμητο και κάπως ακατάστατο αλλά σαφές σε αυτό που επικοινωνεί».

PASCAL CAMPION ART

PASCAL CAMPION ART

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε περισσότερα

×