Συνέβη χθες. Γνωστή παρουσιάστρια χαστούκισε τον Μάριο Πρίαμο | Sugklonistiko
20

Συνέβη χθες. Γνωστή παρουσιάστρια χαστούκισε τον Μάριο Πρίαμο

Smiley face
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα επεισοδιακό περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ σε νυκτερινό μαγαζί της Αγίας Νάπας στην Κύπρο. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ Μάριος Πρίαμος διοργάνωσε έξοδο με τα φιλαράκια του, έλα όμως που η νύχτα αποδείχθηκε επεισοδιακή…τοσο για τον ίδιο όσο και ...

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα επεισοδιακό περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ σε νυκτερινό μαγαζί της Αγίας Νάπας στην Κύπρο.

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ Μάριος Πρίαμος διοργάνωσε έξοδο με τα φιλαράκια του, έλα όμως που η νύχτα αποδείχθηκε επεισοδιακή…τοσο για τον ίδιο όσο και για την γνωστή παρουσιάστρια που βρέθηκε τυχαία στον ίδιο χώρο μαζί του.

Πολλά δημοσιεύματα άφησαν να εννοηθεί ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, κάτι που απέχει άρδην από την πραγματικότητα. Έτσι ήρθαν σε μια πρώτη επαφή χαριτολογώντας για τα δημοσιεύματα, αλλά στην συνέχεια τα αίματα άναψαν πολύ.

Σε σημείο που η παρουσιάστρια κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και τον χαστούκισε. Ε ρε γλέντια… ξεκίνησαν τα όργανα… Ο λόγος για την Ιωάννα Γιαννακού που ο πολύς ο κόσμος την γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού «The Voice»

18

Πηγή; gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×