Συνεχείς συσκέψεις για το «Survivor 2». Αυτά Είναι Τα δύο νέα ονόματα των διάσημων! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
survivor-2

Συνεχείς συσκέψεις για το «Survivor 2». Αυτά Είναι Τα δύο νέα ονόματα των διάσημων!

Smiley face
Σε γνωστό Περουβιανό εστιατόριο στη Χώρα της Μυκόνου βρισκόταν προχθές το βράδυ ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι μαζί με την σύντροφό του Σεϊμά όπως μπορείτε να δείτε και στην συγκεκριμένη φωτογραφία που «αλιεύσαμε» από το νησί των Ανέμων. Εν τω μεταξύ οι συσκέψεις στην Αθήνα για τ...

Σε γνωστό Περουβιανό εστιατόριο στη Χώρα της Μυκόνου βρισκόταν προχθές το βράδυ ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι μαζί με την σύντροφό του Σεϊμά όπως μπορείτε να δείτε και στην συγκεκριμένη φωτογραφία που «αλιεύσαμε» από το νησί των Ανέμων. Εν τω μεταξύ οι συσκέψεις στην Αθήνα για τον δεύτερο κύκλο του «Survivor» είναι εντατικές. Σαφώς και ο στόχος δεν είναι τα σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης του πρώτου κύκλου που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο σε κάθε περίπτωση στον Σκάϊ θέτουν τον πήχη το ριάλιτι περιπέτειας να έχει ξεκάθαρη πρωτιά στην τηλεθέαση από τους «Νομάδες» του ΑΝΤ1.

survivor-2

Πράγματι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δέχθηκε πρόταση όχι όμως για το ποσό που ακούστηκε ενώ τα νέα ονόματα που παίζουν τα τελευταία 24ωρα είναι του ηθοποιού Δημήτρη Βλάχου και – εάν επαληθευθεί θα αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους – της Κατερίνας Στικούδη.

Όσον αφορά στις συμμετοχές για μια θέση στην ομάδα των μαχητών αυτές έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις 40.000 με πολλούς επίδοξους συμμετέχοντες στα σχετικά βίντεο που επισυνάπτονται να προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά και σκληραγωγημένοι να αντέξουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

via

Διαβάστε περισσότερα

×