Σύγχρονη Ραπουνζέλ δεν έχει κόψει τα μαλλιά της εδώ και 14 χρόνια | Sugklonistiko

Σύγχρονη Ραπουνζέλ δεν έχει κόψει τα μαλλιά της εδώ και 14 χρόνια

Smiley face
Σύγχρονη Ραπουνζέλ έχει γίνει μια κοπέλα που σταμάτησε να κόβει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια για…ένα στοίχημα. Η 27χρονη Daria Gubanova που ζει στην πόλη Barnaul στην επαρχία Altai Krai της νοτιοκεντρικής Ρωσίας, λέει πως δεν θα κόψει τα μαλλιά της μέχρι να φτάσουν στους αστραγάλους της. Η νεαρ...

Σύγχρονη Ραπουνζέλ έχει γίνει μια κοπέλα που σταμάτησε να κόβει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια για…ένα στοίχημα. Η 27χρονη Daria Gubanova που ζει στην πόλη Barnaul στην επαρχία Altai Krai της νοτιοκεντρικής Ρωσίας, λέει πως δεν θα κόψει τα μαλλιά της μέχρι να φτάσουν στους αστραγάλους της.

Η νεαρή κοπέλα, ξεκίνησε να μακραίνει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια, όταν μία φίλη της της είπε ότι δεν θα μπορούσε να τα μακρύνει αρκετά για να τα κάνει πλεξίδα. Έτσι, από τότε σταμάτησε να τα κόβει.

Όπως ήταν φυσικό, απέκτησε το ψευδώνυμο Ραπουνζέλ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Daria, η οποία έχει πάνω από 218 χιλιάδες followers στα social media, υπολογίζει ότι τα μαλλιά της έχουν μήκος 1,5 μ.

Πολλές γυναίκες μάλιστα που τη θαυμάζουν, θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Μία γυναίκα έγραψε: «Μου θυμίζεις μια κούκλα Barbie, αγαπώ τα πάντα σε εσένα. Συνέχισε έτσι».

Κάποια άλλη ανέφερε: «Η φίλη μου, μου έδειξε τα βίντεο σου στο Facebook και ήθελα απλά να σου πω ότι είμαι εντυπωσιασμένη με τα μαλλιά σου. Είναι τόσο όμορφα.»

Η Ραπουνζέλ είναι ένας χαρακτήρας σε ένα παραμύθι των αδερφών Γκριμ, η οποία είναι κλεισμένη σε έναν πύργο, αλλά αφήνει κάτω τα μακρά χρυσαφένια μαλλιά της, έτσι ώστε ένας πρίγκιπας να μπορεί να σκαρφαλώσει σε αυτήν.

#растиКосаДоПят #longhair #hairvideo #hairgoals #hairstyle #verylonghair

A post shared by Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) on


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×