Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Δέσποινα Ολυμπίου: Το φύλο του μωρού που περιμένει | Sugklonistiko
2

Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Δέσποινα Ολυμπίου: Το φύλο του μωρού που περιμένει

Smiley face
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Ολυμπίου, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της, Πάνο Δούκα. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πρώτο του παιδάκι. Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης, ανακοινώθηκαν από καλό φίλο της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως...

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Ολυμπίου, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της, Πάνο Δούκα. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πρώτο του παιδάκι.

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης, ανακοινώθηκαν από καλό φίλο της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως είναι έγκυος, όταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε το hashtag #mothertobe.

Η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε, ωστόσο η τραγουδίστρια προτιμά να μην απασχολεί τα Μέσα. Η Δέσποινα Ολυμπίου διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα το Nikosonline, του Νίκου Μουρατίδη, η τραγουδίστρια θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Μάλιστα, αποκάλυψε: «Άσε με, έχει ανοίξει η όρεξή μου, και τρώω τόσο ψωμί και γλυκά όσα δεν έχω φάει σ’ όλη μου την ζωή».

Πηγή; .peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×