Στο νοσοκομείο με κάταγμα ο Γιάννης Αϊβάζης μετά τον άγριο καβγά στο Survival Secret! [pic] | Sugklonistiko
47

Στο νοσοκομείο με κάταγμα ο Γιάννης Αϊβάζης μετά τον άγριο καβγά στο Survival Secret! [pic]

Smiley face
Ο Γιάννης Αϊβάζης βγήκε εκτός εαυτού με τα σχόλια που ακούστηκαν στον αγώνα του Survival Secret που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Μόλις μια ημέρα μετά την ένταση στο Survival Secret, ο Γιάννης Αϊβάζης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, βρέθηκε σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο ilialive....

Ο Γιάννης Αϊβάζης βγήκε εκτός εαυτού με τα σχόλια που ακούστηκαν στον αγώνα του Survival Secret που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Μόλις μια ημέρα μετά την ένταση στο Survival Secret, ο Γιάννης Αϊβάζης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, βρέθηκε σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο ilialive.gr στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Άγνωστο πως υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Κακές γλώσσες λένε πως το κάταγμα ήταν αποτέλεσμα της συνέχειας του καυγά που ξέσπασε on camera στο παιχνίδι, ενώ άλλοι αναφέρουν πως είχε ένα ατύχημα. Σίγουρα θα επηρεάσει τις επιδόσεις του και τη συμμετοχή του στο στίβο μάχης, αλλά ότι κι αν είναι θα το δούμε στα επεισόδια που ακολουθούν στην μικρή οθόνη του Epsilon

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

46

Ο άγριος καβγάς που ξέσπασε στο Survival Secret
Όλα ξεκίνησαν πάνω στον αγώνα αφού οι αντίπαλοι γέμισαν και με τα χέρια τα καλάθια τους με λάσπη. Οι διαφωνίες πάνω στο αγώνισμα όμως ξέφυγαν.

«Εσύ στην ομάδα σου. Εμείς από εδώ» φώναζε ο Άρης Μπαλαμπάνης στον Γιάννη Αϊβάζη που απαντούσε: «Για χαλάρωσε λίγο. Εντυπώσεις δεν κερδίζετε έτσι Άρη»

Πηγή Δεβετζή και Φιλίτσα Καλογεράκου προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Θάνος Ουζουνπλούμης φώναξε «Μην ασχολείσαι ρε σκουπίδι», συνεχίζοντας με βρισιά.

Οι άντρες της ομάδας των διάσημων έπιασαν κυριολεκτικά στον αέρα τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος εκτινάχθηκε κυριολεκτικά προς την απέναντι ομάδα έτοιμος να πιαστεί στα χέρια με αυτό που άκουσε. Χρειάστηκε να παρέμβει και ο Κώστας Σόμμερ προκειμένου να ηρεμήσουν οι δύο ομάδες ενώ λίγα ματς μετά ο αγώνας διακόπηκε για να συνεχιστεί το επόμενο πρωί καθώς υπήρχε αρκετή ένταση.

Πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×