Στα λευκά η Σία Κοσιώνη στο πλευρό του αγαπημένου της Κώστα Μπακογιάννη | Sugklonistiko
4

Στα λευκά η Σία Κοσιώνη στο πλευρό του αγαπημένου της Κώστα Μπακογιάννη

Smiley face
Στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, παντρεύεται σήμερα το ζευγάρι Μπορεί, βλέποντας αυτή την φωτογραφία με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, ντυμένη στα λευκά, να στέκεται πλάι στον Κώστα Μπακογιάννη, κάποιοι να νομίζουν ότι πρόκειται για φωτογραφ...

Στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, παντρεύεται σήμερα το ζευγάρι

Μπορεί, βλέποντας αυτή την φωτογραφία με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, ντυμένη στα λευκά, να στέκεται πλάι στον Κώστα Μπακογιάννη, κάποιοι να νομίζουν ότι πρόκειται για φωτογραφικό καρέ από τον γάμο τους.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στα εγκαίνια του Πάρκου των Αποδήμων Ευρυτανων στο Καρπενήσι, όπου το «παρών» έδωσαν και οι μελλόνυμφοι. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τελέσει και τον γάμο του ζευγαριού, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 22 Ιουλίου, στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, στις 7 το απόγευμα, στο Καρπενήσι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το ζευγάρι, που αποφεύγει να στρέφει τα φλας των φωτογράφων πάνω του μετά την πρώτη αναβολή του γάμου τους, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αποφάσισε να αλλάξει τα πλάνα του και να πραγματοποιήσει τον γάμο στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Μετά τις 40 ημέρες πένθους που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, το ζευγάρι έβαλε και πάλι μπροστά τις ετοιμασίες του γάμου. Εξάλλου, η προχωρημένη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας δεν άφηνε πολλά περιθώρια για αναβολές.

Τόσο το μυστήριο όσο και η δεξίωση που θα ακολουθησει θα γίνουν στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, με φόντο τα καταπράσινα βουνά της Ευρυτανίας.

Η επιλογή του ζευγαριού να παντρευτεί στο Καρπενήσι δεν είναι τυχαία. Εκτός από την μεγάλη αδυναμία του περιφερειάρχη για τον τόπο του, το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη είναι σε ιδανικό σημείο, ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση φωτογράφοι και κάμερες. Και αυτό γιατί το σπίτι είναι κυριολεκτικά μέσα στο δάσος και ο μόνος δρόμος, απ’ όπου μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση είναι από την είσοδο του σπιτιού, στην οποία όμως δεσπόζει μια τεράστια πόρτα, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους που έχει επιλέξει το ζευγάρι.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως τόσο ο ίδιος όσο και η Σία Κοσιώνη έχουν προσπαθήσει να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο η επωνυμία και των δύο δεν τους έχει αφήσει και πολλά περιθώρια.

1

2

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×