Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια Πόπη Αστεριάδη [Εικόνες] | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια Πόπη Αστεριάδη [Εικόνες]

Smiley face
 Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Η Πόπη Αστεριάδη υπήρξε μία από τις βασικότερες εκπροσώπους του «Νέου Κύματος» στο ελληνικό τραγούδι, ενώ έχει ερμηνεύσει πολλά αγαπημένα κομμάτια, όπως το Σκληρό Μου Αγόρι που «έντυσε» την ταινία Μια Ιταλίδα Από Την Κυψέλη με την Μά...

 

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Πόπη Αστεριάδη υπήρξε μία από τις βασικότερες εκπροσώπους του «Νέου Κύματος» στο ελληνικό τραγούδι, ενώ έχει ερμηνεύσει πολλά αγαπημένα κομμάτια, όπως το Σκληρό Μου Αγόρι που «έντυσε» την ταινία Μια Ιταλίδα Από Την Κυψέλη με την Μάρω Κοντού.

Αναδείχθηκε μέσα από την εκπομπή Νέα Ταλέντα του Γιώργου Οικονομίδη (το… talent show εκείνης της εποχής) σε ηλικία 15 ετών, ενώ, τρία χρόνια αργότερα, «μάγεψε» το Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης και, έκτοτε, συνεργάστηκε με τους Μάνο Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα, Νίκο Γκάτσο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Σταύρο Κουγιουμζή, Νότη Μαυρουδή και πολλούς άλλους συνθέτες και ποιητές.

Έχοντας, πλέον, αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η Πόπη έκανε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της, το βράδυ της Τετάρτης, σε συναυλία των Λαυρένη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη, στο Μαρούσι. Έχοντας τα μαλλιά της κοντοκουρεμένα, όπως τότε, η τραγουδίστρια κάθισε στις πρώτες θέσεις, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ο Γιάννης αναφέρθηκε σε εκείνη.


Πηγή peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×