Σουηδός Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό του μέσα σε γόνδολα στην Βενετία | Sugklonistiko
12

Σουηδός Ολυμπιονίκης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό του μέσα σε γόνδολα στην Βενετία

Smiley face
Αυτή είναι η ιστορία ενός πρώην Ολυμπιονίκη από τη Σουηδία, ο οποίος είπε πρόσφατα το «ναι» στο Γερμανό φίλο του – μετά την έκπληξη που του έκανε σε μια βόλτα τους με γόνδολα στη Βενετία. Ο Μπόντι Μπίλντερ Πάτρικ Ούμπερ, δεν ενημέρωσε καν τον Ολυμπιονίκη φίλο του, Τζίμι Σιόντιν, για το πού θα πήγαιν...

Αυτή είναι η ιστορία ενός πρώην Ολυμπιονίκη από τη Σουηδία, ο οποίος είπε πρόσφατα το «ναι» στο Γερμανό φίλο του – μετά την έκπληξη που του έκανε σε μια βόλτα τους με γόνδολα στη Βενετία.

Ο Μπόντι Μπίλντερ Πάτρικ Ούμπερ, δεν ενημέρωσε καν τον Ολυμπιονίκη φίλο του, Τζίμι Σιόντιν, για το πού θα πήγαιναν όταν έφυγαν με το αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Μόναχο, τον Ιούλιο.

Τελικά έφτασαν στη Βενετία, ένα μέρος το οποίο ο Τζίμι πάντα ήθελε να επισκεφτεί, ενώ ο Πάτρικ είχε κλείσει και έναν φωτογράφο για να τραβήξει αυθόρμητες στιγμές της περιπέτειάς τους. Όταν το ζευγάρι επιβιβάστηκε στη γόνδολα, ο Πάτρικ ήξερε πως αυτή ήταν η σωστή στιγμή να του κάνει την πρόταση.

«Δεν είχα ιδέα ή κάποιο στοιχείο για να καταλάβω ότι επρόκειτο για μια έκπληξη πρότασης γάμου», δήλωσε ο Τζίμι για τη συγκλονιστική στιγμή που βίωσε.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις γερμανικές Άλπεις στις 28 Μαΐου 2018, το οποίο θα σηματοδοτήσει τα δύο χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η σχέση τους. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την απόδρασή τους στην Ιταλία.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Πηγή: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα

×