Σου φαίνεται για μία φυσιολογική νύφη; Κι όμως είχε τους πιο ανατρεπτικούς παράνυφους που μπορείς να φανταστείς | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σου φαίνεται για μία φυσιολογική νύφη; Κι όμως είχε τους πιο ανατρεπτικούς παράνυφους που μπορείς να φανταστείς

Smiley face
Η χαρά ενός επαγγελματία είναι να λαμβάνει αναγνώριση η δουλειά του. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές ειδικότερα «γεμίζουν», όταν βλέπουν τα παιδιά που έχουν αναλάβει να εξελίσσονται και να προοδεύουν. Η νύφη της φωτογραφίας είναι η Marielle Slagel Keller και είναι 25 ετών. Ο γάμος της δεν έχει να κάνει...

Η χαρά ενός επαγγελματία είναι να λαμβάνει αναγνώριση η δουλειά του. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές ειδικότερα «γεμίζουν», όταν βλέπουν τα παιδιά που έχουν αναλάβει να εξελίσσονται και να προοδεύουν.

Η νύφη της φωτογραφίας είναι η Marielle Slagel Keller και είναι 25 ετών. Ο γάμος της δεν έχει να κάνει με το παραμικρό που έχετε δει μέχρι τώρα. Ο λόγος είναι πως η είσοδός της στην εκκλησία έγινε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Marielle εργάζεται ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και είναι κυριολεκτικά η αγαπημένη των μαθητών της. Κι όμως ο γάμος της είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς κατέληξε στο πλάι του συζύγου της, με τη συνοδεία και των 20 μαθητών της!

«Η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου δεν θα ήταν η ίδια χωρίς αυτούς», εξομολογείται χαρκατηριστικά για τους πιο γλυκούς παράνυφους που έχουμε δει.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×