Σκύλος είχε τόσο μπερδεμένο τρίχωμα που το πόδι του κόλλησε στο αυτί του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σκύλος είχε τόσο μπερδεμένο τρίχωμα που το πόδι του κόλλησε στο αυτί του

Smiley face
Ενα εξάχρονο Λάσα Απσο, που οι «σωτήρες» του ονόμασαν Soldier, βρέθηκε να περιπλανιέται σε άθλια κατάσταση στους δρόμους του Λιντς/ Ο σκύλος ήταν γεμάτος κόμπους με αποτέλεσμα το πόδι του να κολλάει στο αυτί του. Στο κτηνιατρείο που τον μετέφεραν είπαν πως είναι μία από τις χειρότερες καταστάσεις πο...

Ενα εξάχρονο Λάσα Απσο, που οι «σωτήρες» του ονόμασαν Soldier, βρέθηκε να περιπλανιέται σε άθλια κατάσταση στους δρόμους του Λιντς/

Ο σκύλος ήταν γεμάτος κόμπους με αποτέλεσμα το πόδι του να κολλάει στο αυτί του. Στο κτηνιατρείο που τον μετέφεραν είπαν πως είναι μία από τις χειρότερες καταστάσεις που έχουν βρει ζωάκι.

Ο αμελής ιδιοκτήτης του δεν έχει βρεθεί, ωστόσο, πιστεύεται πως ο σκύλος είχε να καλλωπιστεί πολλούς μήνες.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο σκύλος έπρεπε να αναισθητοποιηθεί, ώστε το προσωπικό του κτηνιατρείου να μπορέσει να το ξυρίσει και να του αφαιρέσει τα μαλλιά για να τον ανακουφίσει από τον πόνο.

«Οταν βλέπεις τον μικρό Soldier δεν μπορείς να πεις ότι είναι σκύλος, πόσο μάλλον ποιας ράτσας είναι», είπε η επικεφαλής της RSPCA, Χάιντι Τζένερ.

«Το να αφήσεις ένα ζώο σε αυτή την κατάσταση είναι απολύτως συγκλονιστικό, δεν υπάρχει δικαιολογία», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Αμάντα Σαντς, διευθύντρια του κέντρου Dogs Trust δηλώνει, όπως αναφέρει η Daily Mai: «Στα 30 χρόνια εργασίας δεν έχω δει τίποτα τόσο τρομερό και θλιβερό. Δεν καταλάβαινες πως είναι σκύλος, ήταν απίστευτο».

«Δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν θα τα καταφέρει, ωστόσο, είμαστε ανακουφισμένοι καθώς αρχίζει να τρώει και ελπίζουμε πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται, ακόμα όμως είναι νωρίς», υποστηρίζει.

Πηγή .iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα

×