Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Όλη η αλήθεια για τη “νέα” κοινή τους φωτογραφία | Sugklonistiko
50

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Όλη η αλήθεια για τη “νέα” κοινή τους φωτογραφία

Smiley face
Μια κοινή φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη που ανέβηκε χθες στα instastories, ήταν αρκετή για να κάνει κάποια δημοσιεύματα να αναφερθούν για ακόμη μια φορά στις σχέσεις των δυο. Και ενώ όλοι έγραψαν ότι τη φωτογραφία ανέβασε στα instastories ο παρουσιαστής του Survivor, τα πράγ...

Μια κοινή φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη που ανέβηκε χθες στα instastories, ήταν αρκετή για να κάνει κάποια δημοσιεύματα να αναφερθούν για ακόμη μια φορά στις σχέσεις των δυο.

Και ενώ όλοι έγραψαν ότι τη φωτογραφία ανέβασε στα instastories ο παρουσιαστής του Survivor, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η εικόνα των δύο πρώην συνεργατών αναρτήθηκε στο Instagram, σε προφίλ που έχει το ίδιο όνομα με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν είναι όμως το επίσημο προφίλ του παρουσιαστή.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Για του λόγου το αληθές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κοιτάζοντας πιο προσεχτικά, στο επίσημο προφίλ του Σάκη Τανιμανίδη, δεν υπάρχει η κάτω παύλα, σε αντίθεση δηλαδή με το προφίλ το οποίο και ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

46
47
45

 

 

πηγη:fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×