Προσευχή για την οικογένεια μας | Sugklonistiko
sfp

Προσευχή για την οικογένεια μας

Smiley face
Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ο ευλογημένος καρπός της Παναγίας Μητέρας Σου, Εσύ που καταδέχθηκες να γίνεις άνθρωπος για τη σωτηρία τη δική μας και μεγάλωσες και ανατράφηκες μέσα σε οικογένεια ευλογημένη και αγία, Σε παρακαλούμε να ακούσεις τη δέησή μας και να ευλογήσεις και τη δική μας οικογένε...

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ο ευλογημένος καρπός της Παναγίας Μητέρας Σου, Εσύ που καταδέχθηκες να γίνεις άνθρωπος για τη σωτηρία τη δική μας και μεγάλωσες και ανατράφηκες μέσα σε οικογένεια ευλογημένη και αγία, Σε παρακαλούμε να ακούσεις τη δέησή μας και να ευλογήσεις και τη δική μας οικογένεια.

Έλα, Κύριε, να κατοικήσεις και να μένεις μαζί μας. Επιθυμούμε και Σε παρακαλούμε να γίνεις Εσύ ο κηδεμόνας και ο σύντροφός μας, ο καλός μας σύμβουλος και διδάσκαλος, ο παντοδύναμος προστάτης και βοηθός και ιατρός των ασθενειών μας.

Δώσε Κύριε να βασιλεύει εις τον οίκο μας το άγιο θέλημά Σου. Χάρισέ μας την ομόνοια, την ειρήνη, την αγάπη, την αμοιβαία ανοχή και μακροθυμία, την ενότητα, την υπομονή και κάθε άλλη αρετή. Χάριζέ μας τα αγαθά Σου, τα πνευματικά και τα υλικά.

Και αξίωνέ μας ημέρα και νύκτα να δοξάζουμε και να ευλογούμε με καρδιά ευγνώμονη το Άγιο Όνομά Σου και του Ανάρχου Σου Πατρός και του Παναγίου και αγαθού Σου Πνεύματος.

Αμήν.

Διαβάστε περισσότερα

×