«Πεταξαν στα σκουπίδια σακούλα με νεογέννητα γατάκια μπροστά στα μάτια μας. Τα βρήκαμε και θα την πληρώσεις για όλα» | Sugklonistiko

«Πεταξαν στα σκουπίδια σακούλα με νεογέννητα γατάκια μπροστά στα μάτια μας. Τα βρήκαμε και θα την πληρώσεις για όλα»

Smiley face
Το φιλοζωϊκό σωματείο «Κιβωτός του Θοδωρή – Chios Animal Rescue Shelter» ενημέρωσε μέσω Facebook πως βρήκε γατάκια στα σκουπίδια στο Μέγα Λιμνίωνα Χίου, ενώ ταυτόχρονα αφήνει να εννοηθεί πως ξέρει ποιος τα πέταξε εκεί και πως θα τον κάνουν να το «πληρώσει» (ελπίζω πως μιλούν αυστηρά νομικά). Γράφουν...

Το φιλοζωϊκό σωματείο «Κιβωτός του Θοδωρή – Chios Animal Rescue Shelter» ενημέρωσε μέσω Facebook πως βρήκε γατάκια στα σκουπίδια στο Μέγα Λιμνίωνα Χίου, ενώ ταυτόχρονα αφήνει να εννοηθεί πως ξέρει ποιος τα πέταξε εκεί και πως θα τον κάνουν να το «πληρώσει» (ελπίζω πως μιλούν αυστηρά νομικά).

Γράφουν: «Σε πιασαμε και θα την πληρωσεις για ολους. Πεταξαν σακουλα με νεογεννητα γατακια μπροστα στα ματια μας. Τα βρηκαμε και θα την πληρωσεις για ολα. Έκκληση για γατομαμα σας παρακαλούμε μήπως τα καταφερουν!»

Σε πιασαμε και θα την πληρωσεις για ολους. Πεταξαν σακουλα με νεογεννητα γατακια μπροστα στα ματια μας. Τα βρηκαμε και θα την πληρωσεις για ολα. Έκκληση για γατομαμα σας παρακαλούμε μήπως τα καταφερουν!

 

πηγη:lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα

×