Περιπτώσεις Έλληνων και ξένων διάσημων που ΔΕΝ ήξερες πως ήταν υιοθετημένοι. Για κάποιους το ΣΟΚ ήταν μεγάλο… | Sugklonistiko
11

Περιπτώσεις Έλληνων και ξένων διάσημων που ΔΕΝ ήξερες πως ήταν υιοθετημένοι. Για κάποιους το ΣΟΚ ήταν μεγάλο…

Smiley face
Για τους διάσημους που έχουν υιοθετήσει παιδιά έχουμε κάνει κατά καιρούς λόγο. Στην ελληνική και ξένη σοουμπίζ υπάρχουν όμως και παραδείγματα διασήμων που είναι οι ίδιοι υιοθετημένα τέκνα. Συγκεντρώσαμε μερικά τρανταχτά ονόματα και σου τα παρουσιάζουμε. Αντώνης Λουδάρος Ο Αντώνης Λουδάρος έχασε τη ...

Για τους διάσημους που έχουν υιοθετήσει παιδιά έχουμε κάνει κατά καιρούς λόγο. Στην ελληνική και ξένη σοουμπίζ υπάρχουν όμως και παραδείγματα διασήμων που είναι οι ίδιοι υιοθετημένα τέκνα.

Συγκεντρώσαμε μερικά τρανταχτά ονόματα και σου τα παρουσιάζουμε.

Αντώνης Λουδάρος

1

Ο Αντώνης Λουδάρος έχασε τη μητέρα του σε μικρή ηλικία και υιοθετήθηκε από τη θεια του γι΄αυτό και στα επίσημα έγγραφα φέρει δύο επώνυμα. Το Λουδάρος είναι το πατρικό του.

Cast member Murphy poses at the premiere of "Mr. Church" in Los Angeles

Έντι Μέρφι

Ο Έντουαρντ Ρίγκαν Μέρφι καλύτερα γνωστός ως Έντι Μέρφι πέρασε τα παιδικά του χρόνια με την ανύπαντρη μητέρα του Λίλιαν. Τον πατέρα του τον έχασε νωρίς σε καβγά με μαχαίρι. Η μητέρα του αρρώστησε βαριά και αυτός δόθηκε σε ανάδοχες οικογένειες.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

3

Χρύσα Ρώπα

Στα 12 της χρόνια η ηθοποιός έμαθε πως είναι υιοθετημένη και το σοκ ήταν μεγάλο, όπως έχει εξομολογηθεί.

4

Μπιλ Κλίντον

Ο πατέρας του πρώην πλανητάρχη πέθανε σε τρχαίο όταν ο Μπιλ Κλίντον ήταν βρέφος τριών μηνών. Αργότερα η μητέρα του παντρεύτηκε τον Ρότζερ Κλίντον, ο οποίος υιοθέτησε τον Μπιλ ως δικό του παιδί.

5

Μάριος Φραγκούλης

Από μικρή ηλικία – από 4 ετών – ο ερμηνευτής γνώριζε πως είναι υιοθετημένος. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει υπήρξε τυχερός που έπεσε στα χέρια δύο ανθρώπων που τον αγάπησαν πραγματικά ίσως περισσότερο κι από ένα δικό τους παιδί.

6

Άση Μπήλιου

Στην εφηβεία, στα 15 της χρόνια έμαθε η διάσημη αστρολόγος πως είναι υιοθετημένο παιδί. Η ίδια έχασε σε μικρή ηλικία τους ανάδοχους γονείς και έμαθε την αλήθεια μετά το θάνατό τους. Δε θέλησε ποτέ να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς.

Apple CEO Jobs speaks about antenna flaws in the iPhone 4 during a press conference at Apple headquarters in Cupertino, California

Στιβ Τζομπς

Ο Στιβ Τζομπς ήταν το παιδί μιας σχέσης ριζοσπαστικής για την εποχή, τέκνο Σύρου Μουσουλμάνου και Γερμανοελβετής Καθολικής. Οι γονείς τους είχαν αντιρρήσεις γι΄αυτή τη σχέση κι ο Στιβ δόθηκε για υιοθεσία στους Πολ και την Κλάρα Τζομπς, έναν μηχανικό και μία λογίστρια,στην Καλιφόρνια. Οι βιολογικοί του γονείς τελικά παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη, τη Μόνα Σίμπσον, με την οποία ο Στηβ Τζομπς φέρεται να είχε καλές σχέσεις.

8

Πέτρος Τατσόπουλος

Στα 19 του έμαθε ο Πέτρος Τατσόπουλος ότι είναι υιοθετημένος ενώ τον βιολογικό του πατέρα δε τον γνωρίζει μέχρι σήμερα.

9

Μέριλιν Μονρόε

Είναι γνωστές οι δυσκολίες της διάσημης Μονρόε στην παιδική της ηλικία, Από νήπιο είχε περάσει από πολλές ανάδοχες οικογένειες επειδή η μητέρα της δεν μπορούσε να τη ζήσει. Μετά το θάνατο της μητέρας της υιοθετήθηκε από τον καλύτερο φίλο της. Ωστόσο, η υιοθεσία δεν πήγε καλά και αυτή πέρασε από 9 ανάδοχες οικογένειες και ένα ορφανοτροφείο μέχρι που παντρεύτηκε στην ηλικία των 16.

10

Νέλσον Μαντέλα

Και ο μεγάλος ηγέτης Νέλσον Μαντέλα στη λίστα με τους πιο διάσημους υιοθετημένους. Ο πατέρας του ήταν τοπικός άρχοντας και σύμβουλος της βασιλικής οικογένειας των Θέμπου και π’έθανε όταν ο Νέλσον ήταν εννεά ετών. Τότε, η μητέρα του, ανέθεσε τη φροντίδα του στον αντιβασιλέα των Θέμπου και εξάδελφο του πατέρα του και στη σύζυγό του.

Πηγή: womenonly.gr

Διαβάστε περισσότερα

×