Παρασκήνιο. Ο Ντάνος, το Survivor 2 και το «σχέδιο» του ΣΚΑΪ ! | Sugklonistiko
ντρανοσ

Παρασκήνιο. Ο Ντάνος, το Survivor 2 και το «σχέδιο» του ΣΚΑΪ !

Smiley face
Μπορεί να πέρασε ως ιδέα να γίνει δίδυμο η Ντορέτα με τον Ντάνο στο Πρωινό αλλά σύντομα ξεφούσκωσε. Κι αυτό γιατί οι πιο λογικοί άνθρωποι του σταθμού θεώρησαν αδιανόητο να είναι σε πρωινή εκπομπή ο Ντάνος. Είναι άπειρος και δεν έχει τηλεοπτικό λόγο. Βέβαια οι Ντανίτσες στη θέα του και μόνο κάθε πρωϊ...

Μπορεί να πέρασε ως ιδέα να γίνει δίδυμο η Ντορέτα με τον Ντάνο στο Πρωινό αλλά σύντομα ξεφούσκωσε. Κι αυτό γιατί οι πιο λογικοί άνθρωποι του σταθμού θεώρησαν αδιανόητο να είναι σε πρωινή εκπομπή ο Ντάνος.
Είναι άπειρος και δεν έχει τηλεοπτικό λόγο. Βέβαια οι Ντανίτσες στη θέα του και μόνο κάθε πρωϊ δεν θα άλλαζαν κανάλι. Όμως το κανάλι δεν θέλει να τον καταστρέψει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

ντρανοσ
Για ένα χρόνο τον έχει στη «ομπρέλα του» και μπορεί να τον ελέγχει που σημαίνει πως ότι κάνει θα το κάνει μόνο στον ΣΚΑΙ. Αυτό που παίζει έντονα είναι να έχει έναν ρόλο στο Survivor 2. Αν όμως κι αυτό δεν ευδοκιμήσει, του ετοιμάζουν παιχνίδι. Ο ίδιος που έχει πια και προσωπικό μάνατζερ-που δεν έχει σχέση με τον ΣΚΑΙ, αλλά και ανθρώπους που του σηκώνουν τα τηλέφωνα-τους έχει ξεκαθαρίσει τα εξής.
Πως δεν θέλει να ξεφτιλιστεί καθώς φοβάται το γυαλί. Απο την άλλη τα στελέχη του καναλιού θέλουν να τον «εκμεταλλευτούν» γιατί πουλάει, μέχρι να βγει από το Survivor 2. Γι αυτό και αναζητούν κάτι ανώδυνο και εύκολο για εκείνον όπου ο ρόλος του θα είναι περισσότερο διεκπεραιωτικός

 

Πηγη Nassos blog

Διαβάστε περισσότερα

×