Παράλυτο κουτάβι σύρθηκε για χιλιόμετρα σε επικίνδυνο έδαφος μέχρι να βρει κάποιον να το βοηθήσει | Sugklonistiko

Παράλυτο κουτάβι σύρθηκε για χιλιόμετρα σε επικίνδυνο έδαφος μέχρι να βρει κάποιον να το βοηθήσει

Smiley face
Αυτό το θαρραλέο μικρό σκυλάκι σερνόταν για μίλια μέσα από το επικίνδυνο έδαφος της Αφρικής αναζητώντας βοήθεια. Δεν ήταν σε θέση να περπατήσει σωστά και το ότι επέζησε χωρίς φαγητό και νερό ήταν θαύμα! Η Poppy, ένα μικρό αδέσποτο σκυλί, είχε την τύχη με το μέρος της. Τα πίσω της πόδια παρέλυσαν μετ...

Αυτό το θαρραλέο μικρό σκυλάκι σερνόταν για μίλια μέσα από το επικίνδυνο έδαφος της Αφρικής αναζητώντας βοήθεια. Δεν ήταν σε θέση να περπατήσει σωστά και το ότι επέζησε χωρίς φαγητό και νερό ήταν θαύμα!

Η Poppy, ένα μικρό αδέσποτο σκυλί, είχε την τύχη με το μέρος της. Τα πίσω της πόδια παρέλυσαν μετά από ένα σοβαρό χτύπημα που είχε στην σπονδυλική της στήλη. Δεν είναι βέβαιο το πώς τραυματίστηκε, αλλά οι διασώστες της κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή που την είδαν ότι είχε εγκαταλειφθεί.

Ένα καταφύγιο ελεφάντων βρίσκεται σε μία απομακρυσμένη περιοχή της Okawanga. Εκεί οι διασώστες εντόπισαν το απελπισμένο σκυλί να σέρνεται προς το μέρος τους.

Η Poppy, το “θαρραλέο” αυτό σκυλί, είχε σπάσει τη σπονδυλική της στήλη όταν ήταν κουτάβι και δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά.

Είναι άγνωστο το πώς χτύπησε, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι είχε εγκαταλειφθεί.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μετά την εγκατάλειψή της, η Poppy δεν είχε άλλη επιλογή από το να συρθεί για να αναζητήσει βοήθεια.

Οι διασώστες της σοκαρίστηκαν μόλις την είδαν.

Η Susanne Vogel, η οποία εργάζεται στο καταφύγιο ελεφάντων της Μποτσουάνα, ήταν ένας από τους ανθρώπους που την είδαν για πρώτη φορά.

“Σερνόταν… κυριολεκτικά σερνόταν,” δήλωσε η Vogel.

“Το καταφύγιο βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή, γεμάτη με ελέφαντες, λιοντάρια, ύαινες και άλλα αρπακτικά ζώα,” είπε η Vogel στο LifeBuzz.

Την πήγαν στον κτηνίατρο, όπου διαπιστώθηκε ότι η Poppy έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.

“Έχει ήδη τόσους πολλούς ανθρώπους που περίμεναν πώς και πώς να δουν ένα επιτυχές αποτέλεσμα, δηλαδή το να δοθεί για υιοθεσία σε μια αγαπημένη οικογένεια”.

Η χειρουργική επέμβαση θα βοηθήσει την Poppy να περπατήσει ξανά, ίσως να χρειαστεί και ένα αμαξίδιο που θα διευκολύνει την ταλαιπωρία της.

Αυτό το κουτάβι έχει ένα τόσο όμορφο πρόσωπο και μια υπέροχη ψυχή – ήξερε ότι χρειαζόταν βοήθεια και κατάφερε να φτάσει τελικά στο σωστό μέρος!

 

πηγη:diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×