Ουπς! Τα 2 επικά πλάνα του Survival που δεν έπρεπε να βγουν στον αέρα (Vid) | Sugklonistiko
survival-500-2-850x480

Ουπς! Τα 2 επικά πλάνα του Survival που δεν έπρεπε να βγουν στον αέρα (Vid)

Smiley face
Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά πραγματικά δεν είναι. Για να βγει ένα επεισόδιο ενός reality επιβίωσης στον αέρα, χρειάζονται ατελείωτες ώρες στο μοντάζ. Σκεφτείτε μόνο ότι το αμοντάριστο υλικό είναι γύρω στις 14 ώρες καθημερινά, απ’ τις οποίες οι 12 πρέπει να κοπούν στο μοντάζ. Ο φόρτος εργασίας λο...

Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά πραγματικά δεν είναι. Για να βγει ένα επεισόδιο ενός reality επιβίωσης στον αέρα, χρειάζονται ατελείωτες ώρες στο μοντάζ.

Σκεφτείτε μόνο ότι το αμοντάριστο υλικό είναι γύρω στις 14 ώρες καθημερινά, απ’ τις οποίες οι 12 πρέπει να κοπούν στο μοντάζ.

Ο φόρτος εργασίας λοιπόν για τα παιδιά που εργάζονται σε μια τέτοια παραγωγή είναι τεράστιος.

Γι’ αυτό και στο Survival έχουμε δει κάποια πλάνα τα οποία έπρεπε να κοπούν αλλά δεν κόπηκαν. Γιατί όπως καταλαβαίνει κανείς όταν ο χρόνος σε πιέζει και πρέπει να παραδώσεις το επεισόδιο στην ώρα του, όλο και κάτι δεν θα παρατηρήσεις.

Όπως τα δυο πλάνα στο βίντεο που θα δείτε, τα οποία είναι και τα καλύτερα ως τώρα.

Το πρώτο είναι το πλάνο του Κώστα Σόμμερ στο συμβούλιο του νησιού, που θυμίζει Τσάρλι Τσάπλιν σε βουβό κινηματογράφο και το δεύτερο η viral ατάκα του cameraman όταν είδε την Μαρία Ματσούκα! Απολαύστε…

via menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×