Ο Τσίπρας ξυπνά κάθε μέρα στις 6.30 για να φροντίζει τα παιδιά του Ορφέα-Ερνέστο και Φοίβο-Παύλο | Sugklonistiko

Ο Τσίπρας ξυπνά κάθε μέρα στις 6.30 για να φροντίζει τα παιδιά του Ορφέα-Ερνέστο και Φοίβο-Παύλο

Smiley face
Αλέξης Τσίπρας –  «Σούπερμαν» ο πρωθυπουργός, μαζί και «daddy cool», καθώς μπορεί και συνδυάζει τις ατελείωτες πολιτικές υποχρεώσεις του με εκείνες του μπαμπά! Ο Αλέξης Τσίπρας ξυπνάει κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί, ετοιμάζει το πρωινό των αγοριών του και ενίοτε τα πηγαίνει και στο σχολείο, εντελώς μυ...

Αλέξης Τσίπρας –  «Σούπερμαν» ο πρωθυπουργός, μαζί και «daddy cool», καθώς μπορεί και συνδυάζει τις ατελείωτες πολιτικές υποχρεώσεις του με εκείνες του μπαμπά!

Ο Αλέξης Τσίπρας ξυπνάει κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί, ετοιμάζει το πρωινό των αγοριών του και ενίοτε τα πηγαίνει και στο σχολείο, εντελώς μυστικά και απαρατήρητος.

Χαράματα. Ο Φοίβος-Παύλος Τσίπρας  και ο Ορφέας-Ερνέστο Τσίπρας είναι παιδιά (έχουμε διπλά ονόματα) του δημοτικού σχολείου και, επειδή ο μπαμπάς πρωθυπουργός δεν προλαβαίνει να τα δει το βράδυ και να τα διαβάσει, φροντίζει να ξυπνά χαράματα για χάρη τους.  Μόνο όταν ο ίδιος λείπει αναλαμβάνει η μαμά Περιστέρα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τα αγόρια λατρεύουν τον μπαμπά, γιατί αυτός τους κάνει τα χατίρια και αυτός τους λείπει περισσότερο έτσι όπως αναφέρει πρόσφατα δημοσίευμα τις espresso

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας και η συμβία του, Μπέτυ, δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×