Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά! Αυτή είναι η νέα μαύρη κωμωδία του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
mavra

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά! Αυτή είναι η νέα μαύρη κωμωδία του

Smiley face
«Ανατομία ενός εγκλήματος», «Κόκκινος Κύκλος», «10η Εντολή», «Μαύρα Μεσάνυχτα»: Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις τηλεοπτικές δουλειές του Πάνου Κοκκινόπουλου; Παρότι οι θαυμαστές του μάστερ του εγκλήματος αναθάρρησαν με την προβολή του τέταρτου κύκλου της «10ης Εντολής», δυστυχώς ο Πάνος Κοκκινόπου...

«Ανατομία ενός εγκλήματος», «Κόκκινος Κύκλος», «10η Εντολή», «Μαύρα Μεσάνυχτα»: Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις τηλεοπτικές δουλειές του Πάνου Κοκκινόπουλου;
Παρότι οι θαυμαστές του μάστερ του εγκλήματος αναθάρρησαν με την προβολή του τέταρτου κύκλου της «10ης Εντολής», δυστυχώς ο Πάνος Κοκκινόπουλος απουσίασε ξανά για μεγάλο διάστημα από την ελληνική τηλεόραση. Φαίνεται, όμως, ότι η ώρα της μεγάλης επιστροφής έχει φτάσει!

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου, ο σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα σειρά – υπερπαραγωγή στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν τόσο ηθοποιοί γνώριμοι στον ίδιο και τις παλαιότερες παραγωγές του, όσο και εκπρόσωποι της νέας φουρνιάς, την οποία εκείνος ανέκαθεν υποστήριζε.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όπως αποκάλυψε, πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με πολλά στοιχεία από φιλμ νουάρ, στοιχείο που καθιστά αναπόφευκτη στο μυαλό μας τη σύγκριση με την άκρως επιτυχημένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

MESANYKTA-700x464

Όσο για το σενάριο; Χωρίς να αποκαλύψει πολλά, ο Πάνος αρκέστηκε να πει:

«Η ιστορία που ζωντανεύω έχει πολιτικό υπόβαθρο. Σκοπός μου δεν είναι να εστιάσω στην οικονομική κρίση, αλλά στο τι μας οδήγησε σε αυτή. Το 2009, λοιπόν είναι η εποχή στην οποία θα ζουμάρει ο φακός μου. Τότε που οι περισσότεροι Έλληνες ξόδευαν άκριτα σαν να ήταν κροίσοι. Με αλλεπάλληλα φλας μπακ θα μεταφέρω στον τηλεθεατή τι συνέβη στη χώρα μας. Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ».
Το μόνο βέβαιο; Ο άνθρωπος αυτός μας έχει λείψει τόσο πολύ από την τηλεόραση που η επιστροφή του θα αποτελέσει σίγουρα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της σεζόν την οποία θα προβληθεί.

Το κανάλι το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει τη νέα αυτή παραγωγή δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο μόνο κάτι… μεγάλο περιμένουμε από τον ίδιο!

via menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×