Ο Άκης Πετρετζίκης στην Jamaica: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξωτικές διακοπές του | Sugklonistiko
26

Ο Άκης Πετρετζίκης στην Jamaica: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξωτικές διακοπές του

Smiley face
Ο Άκης Πετρετζίκης επέλεξε να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μακριά από την Ελλάδα. Εξάλλου, είναι γνωστό πως λατρεύει τα ταξίδια και συχνά μπαίνει στο αεροπλάνο για νέες περιπέτειες. Αυτή την φορά, ο μάγειρας επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό. Βρίσκεται στην Jamaica μαζί με καλούς του...

Ο Άκης Πετρετζίκης επέλεξε να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μακριά από την Ελλάδα. Εξάλλου, είναι γνωστό πως λατρεύει τα ταξίδια και συχνά μπαίνει στο αεροπλάνο για νέες περιπέτειες.

Αυτή την φορά, ο μάγειρας επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό. Βρίσκεται στην Jamaica μαζί με καλούς του φίλους, όπου εξερευνούν τις ομορφιές του τόπου. Φυσικά, από το πρόγραμμα τους δεν λείπουν τα μπάνια και οι ώρες διασκέδασης. Πέρα από τις περιπέτειες στο σκάφος, αποφάσισαν να κάνουν και κατάδυση.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Πετρετζίκης και οι φίλοι του, εξερεύνησαν μυστηριώδη βυθό της περιοχής. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι υποβρύχιες λήψεις. Στην συνέχεια ο μάγειρας μοιράστηκε τις εικόνες με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω Instagram.

21

22

23

24

25

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×