Ντορέττα Παπαδημητρίου-Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συνάντησή τους μετά τις φήμες ότι θα συνεργαστούν σε εκπομπή | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
45

Ντορέττα Παπαδημητρίου-Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συνάντησή τους μετά τις φήμες ότι θα συνεργαστούν σε εκπομπή

Smiley face
Με τον φερόμενο ως τηλεοπτικό της παρτενέρ, τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, συναντήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή! Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τα σχέδια του 34χρονου Σκιαθίτη. Μεταξύ αυτών, υπήρξε και η φήμη πω...

Με τον φερόμενο ως τηλεοπτικό της παρτενέρ, τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, συναντήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή!

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τα σχέδια του 34χρονου Σκιαθίτη. Μεταξύ αυτών, υπήρξε και η φήμη πως ο ΣΚΑΙ θα τον βάλει σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει η Ντορέττα.

Η συνάντησή τους, πάντως, δεν έγινε σε πλατό, αλλά… σε παραλία του νησιού των Σποράδων, με την παρουσιάστρια να την καταγράφει σε story στο Instagram, στο οποίο παραπονιέται, χαριτολογώντας, στον Γιώργο ότι ο κόσμος δεν φωτογραφίζεται μαζί της, αλλά με εκείνον!

Όσο για την φημολογούμενη τηλεοπτική τους συνύπαρξη; Στην πρώτη του συνέντευξη σε έντυπο μέσο, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο νικητής του Survivor ήταν ξεκάθαρος: «δεν ισχύει τίποτα! Δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι τηλεοπτικά και τι θα ήταν αυτό. Υπάρχουν διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα. Θα έκανα κάτι μόνο αν είναι κοντά στον χαρακτήρα μου και αν θα μου ταίριαζε. Επειδή έχω αυτή την απήχηση μετά το Survivor, δεν σημαίνει ότι θα κάνω τα πάντα».

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×