Νεογέννητο κοριτσάκι που αγκαλιάζει το πρόσωπο της μητέρας του, συγκίνησε το διαδίκτυο | Sugklonistiko

Νεογέννητο κοριτσάκι που αγκαλιάζει το πρόσωπο της μητέρας του, συγκίνησε το διαδίκτυο

Smiley face
Ο δεσμός που δημιουργήθηκε στιγμιαία και απόλυτα ανάμεσα σε ένα νεογέννητο κοριτσάκι και τη μητέρα του αρχικά έσπασε τις καρδιές των γιατρών και μετά το ίντερνετ που παρακολούθησε το βίντεο, τραβηγμένο από τη στιγμή του τοκετού. Σε ένα νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα στη Βραζιλία, η Agata Ribeiro Coelho...

Ο δεσμός που δημιουργήθηκε στιγμιαία και απόλυτα ανάμεσα σε ένα νεογέννητο κοριτσάκι και τη μητέρα του αρχικά έσπασε τις καρδιές των γιατρών και μετά το ίντερνετ που παρακολούθησε το βίντεο, τραβηγμένο από τη στιγμή του τοκετού.

Σε ένα νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα στη Βραζιλία, η Agata Ribeiro Coelho δόθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της, αμέσως μετά την καισαρική τομή στην οποία υποβλήθηκε η τελευταία. Όμως, η μικρούλα άνοιξε τα χεράκια της, σχεδόν αγκάλιασε το πρόσωπό της μαμάς της και δεν μπορούσαν να την πάρουν εύκολα από εκεί, καθώς όπως αποκάλυψαν οι μαιευτήρες, προφανώς το νεογέννητο αισθανόταν ασφάλεια κοντά στην αναπνοή της μητέρας του.

«Ήταν μία απίστευτα δυνατή στιγμή: το να με αγκαλιάζει αυτό το μικρό πλασματάκι για πρώτη φορά στη ζωή του», λέει η μαμά του νεογέννητου, Brenda και συνέχισε: «Το ιατρικό προσωπικό, οι νοσοκόμες, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και παρά την εμπειρία τους δεν μπορούσαν πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Το πώς ένα τόσο μικρό μωρό μπορούσε να είναι τόσο τρυφερό με τη μητέρα του».

Πηγή:  .diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×