Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μικρότερη κόρη της έγινε 17 ετών και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο | Sugklonistiko
2

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μικρότερη κόρη της έγινε 17 ετών και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

Smiley face
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες, όμως, παραμένει πρωτίστως μαμά και συχνά μοιράζεται μέσω του διαδικτύου στιγμές με τις κόρες της. Σήμερα, 11 Αυγούστου, είναι μία ξεχωριστή μέρα για την Νατάσα, αφού η κόρη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φο...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες, όμως, παραμένει πρωτίστως μαμά και συχνά μοιράζεται μέσω του διαδικτύου στιγμές με τις κόρες της.

Σήμερα, 11 Αυγούστου, είναι μία ξεχωριστή μέρα για την Νατάσα, αφού η κόρη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, η Ανδριάνα, έχει τα γενέθλιά της.

Η τρυφερή μαμά θέλησε να ευχηθεί και διαδικτυακά στο παιδί της, δημοσιεύοντας στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους, υπό την λεζάντα «ευτυχισμένα 17 πριγκίπισσά μου! Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, είμαι περήφανη που είμαι μητέρα σου!».

Οι διαδικτυακού της φίλοι γέμισαν την φωτογραφία με likes και ευχές, ενώ πολλοί παρατήρησαν πως η Ανδριάνα μοιάζει πολύ στον πατέρα της.

 

Happy 17th my princess..I ❤️you..I admire you..I am so proud of being your mother…[email protected]#natasatheodoridou #summer2017 ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×