Μητρόπολη Δημητριάδος: Μνήμη Αγίου Φανουρίου | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
AgiosFanourios1

Μητρόπολη Δημητριάδος: Μνήμη Αγίου Φανουρίου

Smiley face
Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου εορτάζει η Εκκλησία την Κυριακή 27 Αυγούστου. Επίκεντρο του εορτασμού του Αγίου Φανουρίου στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Αλυκών,όπου υπάρχει παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστ...

Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου εορτάζει η Εκκλησία την Κυριακή 27 Αυγούστου.

Επίκεντρο του εορτασμού του Αγίου Φανουρίου στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Αλυκών,όπου υπάρχει παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου υπάρχει, επίσης, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Πανήγυρις του Αγίου Φανουρίου τελείται και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

dogma.gr

Διαβάστε περισσότερα

×