Μητέρα γέννησε δίδυμα για δεύτερη φορά αλλά οι νοσοκόμες πάγωσαν μόλις είδαν το φύλο τους | Sugklonistiko

Μητέρα γέννησε δίδυμα για δεύτερη φορά αλλά οι νοσοκόμες πάγωσαν μόλις είδαν το φύλο τους

Smiley face
Τρία χρόνια μετά την γέννηση της πρώτης κόρης του Weston και της Erica, η οικογένεια από την Καλιφόρνια ανακάλυψε ότι περίμεναν δίδυμα – ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τέσσερα χρόνια αργότερα, συνέβη κάτι μάλλον απίστευτο. Κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Η Erica ήταν και πάλι έγκυος… σε δίδυμα. Αυτή ...

Τρία χρόνια μετά την γέννηση της πρώτης κόρης του Weston και της Erica, η οικογένεια από την Καλιφόρνια ανακάλυψε ότι περίμεναν δίδυμα – ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τέσσερα χρόνια αργότερα, συνέβη κάτι μάλλον απίστευτο. Κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά.

Η Erica ήταν και πάλι έγκυος… σε δίδυμα. Αυτή τη φορά όμως, το ζευγάρι δεν ήθελε να μάθει τα φύλα των δίδυμων μέχρι τη γέννα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τον Νοέμβριο του 2014, οι Weston και Erica οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έπρεπε να σπάσουν τα νερά της Erica, επειδή είχε συμπληρώσει 38 εβδομάδες.

Σαν περήφανος σύζυγος και πατέρας, ο Weston αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει τη μεγάλη μέρα: από τη διαδρομή προς το νοσοκομείο μέχρι τη μαγική στιγμή που γεννήθηκαν τα μωρά.

Η γέννα ήταν πολύ γρήγορη – μόνο τρεις ώρες μετά το σπάσιμο των νερών και τα νεογέννητα ήρθαν στον κόσμο. Αλλά η καλύτερη στιγμή, ήταν όταν οι νοσηλευτές αποκάλυψαν τα φύλα των δίδυμων στην Erica. Απλώς υπέροχο!

: fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×