Μητέρα αρνείται να καλύψει το πρόστυχο τατουάζ της παρά το κράξιμο στο σχολείο | Sugklonistiko

Μητέρα αρνείται να καλύψει το πρόστυχο τατουάζ της παρά το κράξιμο στο σχολείο

Smiley face
Όταν ήταν 18 ετών, η 23χρονη σήμερα Άννα έκανε ένα τατουάζ, αλλά δεν υπολόγισε σωστά έναν απαράβατο κανόνα της δερματοστιξίας. Το γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά τι θέλουμε να κάνουμε και το μέρος που θα το χτυπήσουμε. Η Άννα λοιπόν αποφάσισε πως μία πλάκα που έκανε με τους γονείς της όταν...

Όταν ήταν 18 ετών, η 23χρονη σήμερα Άννα έκανε ένα τατουάζ, αλλά δεν υπολόγισε σωστά έναν απαράβατο κανόνα της δερματοστιξίας.

Το γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά τι θέλουμε να κάνουμε και το μέρος που θα το χτυπήσουμε.

Η Άννα λοιπόν αποφάσισε πως μία πλάκα που έκανε με τους γονείς της όταν ήταν 18 θα μπορούσε να αποτυπωθεί έξυπνα σε ένα κάπως… πρόστυχο σχέδιο. Το μεγάλο είναι η αλήθεια τατουάζ δείχνει τη Μίνι να κάνει στοματικό έρωτα στον Μίκυ. Μέχρι και σήμερα, ωστόσο, η Άννα, όπως δήλωσε στη Sun, δεν μετανιώνει για την επιλογή της.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Έκανα πλάκα με τα μέλη της οικογένειάς μου, λέγοντάς τους ότι θα έκανα ένα τατουάζ με τον Μίκυ και τη Μίνι να κάνουν άτακτα πράγματα», είπε στην Sun και συμπλήρωσε: «Όλοι έσπαγαν το κεφάλι τους για το τι θα ήταν αυτό, αλλά όταν μου λένε να μην κάνω κάτι, είναι σαν να με σπρώχνουν να το κάνω».

Υπάρχει όμως και η καλή πλευρά της όλης υπόθεσης, όπως το βλέπει η ίδια: «Όταν βγαίνω έξω, με κερνάνε αρκετά ποτά. Είναι κάπως μεγάλο το σχέδιο και φαίνεται. Όλοι το λατρεύουν και θέλουν να το φωτογραφίσουν».

Στο σχολείο, ωστόσο, που πηγαίνει το παιδί της τα βλέμματα είναι αιχμηρά. «Αν κάποιο παιδί το δείξει στους γονείς του, μου ρίχνουν ένα πολύ υποτιμητικό βλέμμα. Ο μεγάλος μου γιος τρελαίνεται για τον Μίκυ και τη Μίνι, αλλά προς το παρόν δεν με έχει ρωτήσει για το τι κάνουν στο σχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα.

 

πηγη:tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα

×