Μετά από 20 Πλαστικές, πιστεύει πως έχει το ΤΕΛΕΙΟ Σώμα! Μόλις Δείτε Ολόκληρη τη Φωτογραφία, θα μείνετε! | Sugklonistiko
9

Μετά από 20 Πλαστικές, πιστεύει πως έχει το ΤΕΛΕΙΟ Σώμα! Μόλις Δείτε Ολόκληρη τη Φωτογραφία, θα μείνετε!

Smiley face
Το μοντέλο Aleira Avendano ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο. Και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι να φοράει μία ειδική ζώνη αδυνατίσματος 23 ώρες τη μέρα και να υπομείνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Αλλά δεν πιστεύει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις είναι κάτι κακό, αντιθέτως. Πιστε...

Το μοντέλο Aleira Avendano ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο. Και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι να φοράει μία ειδική ζώνη αδυνατίσματος 23 ώρες τη μέρα και να υπομείνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

Αλλά δεν πιστεύει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις είναι κάτι κακό, αντιθέτως. Πιστεύει πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει πραγματικά όμορφη.

Έχει βγάλει ελάχιστα τη ζώνη αδυνατίσματος τα τελευταία 6 χρόνια και πλέον το θεωρεί δεύτερο δέρμα της. Συνεχίζει να τη φοράει, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι μπορεί να κάνει κακό στην υγεία της έτσι.

«Μου αρέσει η αίσθηση της πίεσης και τη βγάζω μόνο για μια ώρα για να ξεκουραστώ και να πλυθώ,»λέει η Avendano.

Το μοντέλο λατρεύει που την κοιτούν οι άντρες στο δρόμο. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ‘τέλειο’ της σώμα είναι πραγματικό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Λόγω του ‘βελτιωμένου’ σώματός της, κάποιοι της λένε ότι είναι άντρας, εξωγήινος ή ότι δεν έχει καθόλου πλευρά.

Έτσι ήταν πρίν της επεμβάσεις…

1

2

Αρχικά παραδέχεται πως η ζώνη ήταν δύσκολη να τη φορέσει. Αλλά μετά από λίγο καιρό, το δέρμα της το συνήθισε. Εκτός από τη ζώνη ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για να διατηρεί το σώμα της.

Μέχρι τώρα το μοντέλο έχει κάνει πάνω από 20 πλαστικές επεμβάσεις. Έχει αφαιρέσει ακόμα και τα δόντια της και έβαλε τεχνητή οδοντοστοιχία για το τέλειο χαμόγελο. Εσάς πώς σας φαίνεται;

3

4

5

6

7

8

Πηγή: zaxarini.gr

Διαβάστε περισσότερα

×