Μεγάλος συζυγικός έρωτας!Τ.Δέλλας: Ευχαριστώ το Θεό για τη Γωγώ Μαστροκώστα | Sugklonistiko

Μεγάλος συζυγικός έρωτας!Τ.Δέλλας: Ευχαριστώ το Θεό για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Smiley face
Είναι, ίσως, από τις δαχτυλοδεικτούμενες περιπτώσεις ζευγαριών της σόου – μπιζ που αποδεικνύουν ότι η σχέση τους δυναμώνει με το χρόνο. Είναι χρόνια ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα που είναι πάντα μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα (θυμίζουμε τις...

Είναι, ίσως, από τις δαχτυλοδεικτούμενες περιπτώσεις ζευγαριών της σόου – μπιζ που αποδεικνύουν ότι η σχέση τους δυναμώνει με το χρόνο.

Είναι χρόνια ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα που είναι πάντα μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα (θυμίζουμε τις; περιπέτειες υγείας που σντιμετώπισε με γενναιότητα η Γωγώ Μαστροκώστα) και δεν σταματούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει δημόσια για τον έρωτά τους…

Μια τέτοια φορά ήταν η εξομολόγηση αγάπης που έκανε χθες ο Τραϊανός Δέλλας στη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του με αφορμή τα γενέθλιά της.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στην καλή του μέσα από τα social media ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο προφίλ του… και ευχαριστώντας το Θεό που την έφερε κοντά του.

«Λογικά θα είχε… κέφια ο Θεός μια μέρα σαν σήμερα… αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση για αυτόν τον άνθρωπο @gogomastro happy birthday baby… Τhanks God», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×