Μας Σόκαρε: Sylvester Stallone: Οι φωτογραφίες του που πυροδότησαν φήμες για καρκίνο και η αλήθεια | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
22

Μας Σόκαρε: Sylvester Stallone: Οι φωτογραφίες του που πυροδότησαν φήμες για καρκίνο και η αλήθεια

Smiley face
Ανησυχία προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Sylvester Stallone με ελάχιστα μαλλιά και καταπονημένο, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι πάσχει από καρκίνο. Οι φήμες για την υγεία του ηθοποιού «φούντωσαν» μετά από αναρτήσεις που έκανε ο ίδιος στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυ...

Ανησυχία προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Sylvester Stallone με ελάχιστα μαλλιά και καταπονημένο, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι πάσχει από καρκίνο.

Οι φήμες για την υγεία του ηθοποιού «φούντωσαν» μετά από αναρτήσεις που έκανε ο ίδιος στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ενσταντανέ από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Creed 2.

Sly in creed the cancer sence #sylvesterstallone #Rockybalboa #creed #creed2 6/7/46

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SylvesterStalloneTrueFan (@sylvesterstallone1946) στις

Η αλήθεια είναι πως ο ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας και οι εν λόγω εικόνες τον δείχνουν στον νέο του ρόλο. Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, παρουσιάζει τη ζωή του Adonis Creed και του γιου του Apollo, που εκπαιδεύτηκε από τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών «Rocky Balboa» για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κέρδισε ο πατέρας του το 1979.

Sly in creed cancer make-up #sylvesterstallone #Rockybalboa #creed #sylvesterstallone #creed2 6/7/46

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SylvesterStalloneTrueFan (@sylvesterstallone1946) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×