Μαρί Ρόουζ: Θύμα απάτης με το Nomads – Τι συνέβη; | Sugklonistiko
imds

Μαρί Ρόουζ: Θύμα απάτης με το Nomads – Τι συνέβη;

Smiley face
Η Μαρί Ρόουζ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα προκειμένου να πάει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Nomads! Όμως κάποιος της έκανε φάρσα και κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Η Κύπρια βλέποντας την πρωινή εκπομπή της Φαίη Σκορδά και όλα όσα λέγονταν για το Nomads, αισθάνθηκε πως κάτι τρέχει και χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινώνησε...

Η Μαρί Ρόουζ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα προκειμένου να πάει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Nomads! Όμως κάποιος της έκανε φάρσα και κάτι τέτοιο δεν ισχύει!
Η Κύπρια βλέποντας την πρωινή εκπομπή της Φαίη Σκορδά και όλα όσα λέγονταν για το Nomads, αισθάνθηκε πως κάτι τρέχει και χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινώνησε με την παραγωγή του NOMADS στην Ελλάδα και “πάγωσε” σύμφωνα με το showtimecy!
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:
“Όπως όλοι γνωρίζατε μέχρι στιγμής, είχα υποβάλει αίτηση για το Nomads 2017 και πριν από λίγες μέρες έλαβα μια κλήση υποτιθέμενη από την εταιρεία παραγωγής με τη θετική απάντηση ότι ήμουν ένας από τους παίκτες που πήραν μέρος στο show reality. Μου ζήτησαν επίσης να απενεργοποιήσω το λογαριασμό μου fb και να είμαι έτοιμη αυτή την εβδομάδα με μια πρόσκληση για περαιτέρω οδηγίες.
Περίμενα μια εβδομάδα και καμία κλήση. Κάλεσα τον αριθμό και ο αριθμός δεν υπάρχει. Και σήμερα, καθώς παρακολούθησα το πρωινό κουτσομπολιό Ant1, τα τελευταία νέα για τους Nomads, όπου όλη η ομάδα αναχωρεί μέσα σε λίγες μέρες για τον Palawan και δεν το γνωρίζω.
Έτσι λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Ποιος στο διάολο μου κάνει μια τέτοια φάρσα και γιατί.
Μπορώ να κατανοήσω την απόφαση της παραγωγής να απαντήσει αρνητικά στην αίτησή μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν που σκέφτηκε να κάνει μια τέτοια φάρσα σε μένα.
Αναρωτιέμαι πώς κοιμάστε τη νύχτα.
Δεν παραιτώ αυτό που θέλω, και λυπάμαι για το άτομο που είναι πίσω από αυτό.
Ζητώ συγγνώμη από εσάς τους φίλους μου ότι σας έδωσαν την ελπίδα και την αποτροπή να με δείτε στις οθόνες σας, αλλά σας διαβεβαιώνω, ακόμα κι αν δεν με βλέπετε στην οθόνη Nomads, θα με δεις στις οθόνες σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.”.
BGT

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×